''Volim te, tvoja L''

Tarik i Lejla Filipović danas imaju duplo veselje, ona se javila emotivnom porukom: ''Ljubav je došla prije 18, a mi danas slavimo...''

Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović - 2 Lejla i Tarik Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 4 +22 Lejla Filipović i Tarik Filipović Galerija

Lejla i Tarik Filipović slave 16. godišnjicu braka, a ona se uz emotivan opis oglasila na društvenim mrežama.

Jedan od naših najljepših parova Tarik i Lejla Filipović danas slave poseban dan.

Uz već tradicionalno slavlje Nove godine koje je u tijeku cijeli dan, Tarik i Lejla danas slave i godišnjicu braka.

Ona se tim povodom oglasila na društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju pa dodala dirljiv opis.

''Ljubav je došla prije 18 godina, a danas slavimo 16. godišnjicu braka. Da ih još puno proslavimo u zdravlju, veselju, ljubavi… Da i dalje stvaramo predivne uspomene i usrećujemo jedno drugo. Hvala ti na ljubavi koju nesebično daješ, strpljenju i što si moj najveći oslonac i podrška. Volim te, tvoja L'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Pratitelji su im u komentarima nastavili čestitati, a sigurno je kako će danas kod obitelji Filipović biti vesela proslava.

U brak su stupili 2007. godine, a sina Armana dobili su već sljedeće godine u veljači.

Prije Tarika, Lejla je bila u braku s Dadom Majolijem s kojim ima sina Dinu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 +6 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Celebrity Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene