''Snovi se ostvaruju!''

Tara Thaller pohvalila se velikim životnim novostima, evo zašto je ovako skakala od sreće!

Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 3 Tara Thaller Tara Thaller - 9 Tara Thaller - 8 Tara Thaller - 7 Tara Thaller - 6 Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 +20 Tara Thaller - 2 Galerija

Tara Thaller na društvenim mrežama pohvalila se velikim uspjehom, evo gdje ćemo ju uskoro gledati, ali i slušati.

Naša mlada glumica Tara Thaller posljednjih je mjeseci sretnija no ikad, a sad se na društvenim mrežama pohvalila i velikim uspjehom.

Uz fotografije ispred Kazališta Komedija skakala je od sreće s papirom u rukama pa napisala: ''San se ostvario!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TARA THALLER (@tara.thaller)

Kako doznaje tportal, Tara je od 1. lipnja članica zbora zagrebačkog gradskog kazališta Komedija.

Osim što glumi, prije dvije godine je započela glazbenu karijeru singlom ''Oteta'', a nakon toga predstavila je i pjesmu ''Sjajim'' koju je publika prihvatila s oduševljenjem.

Više puta je u medijima isticala kako bi svoju svestranost htjela ostvariti u mjuziklu koji bi zasigurno bio spoj svih njezinih ljubavi te da su joj najveći san Broadway ili West End.

26-godišnja glumica u vezi je s plesačem Mateo Cvenićem kojeg je upoznala u našem showu ''Ples sa zvijezdama'', a prije njega rastala se od glazbenika Farisa Pinje.

Pogledaji ovo Tara Thaller - 1 Celebrity Domaća glumica koju prati pridjev najljepše pokazala je novi imidž, dosad je skrivala da ovako izgleda u svom prirodnom izdanju!

Pogledaji ovo In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić inMagazin Jedna od naših najljepših glumica otkrila jesu li na vidiku zaruke s mladim plesačem, s kojim nakon razvoda živi svoju ljubavnu bajku!

Pogledaji ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Celebrity Naša mlada glumica pokazala je zgodne noge u mini haljini, a iz naručja je nije puštao partner kojeg je upoznala u hit-showu

Pogledaji ovo Tara Thaller - 2 Celebrity Naša zgodna glumica objavila fotku u kućnom izdanju: "Prvo sam mislio da je ovo nekakav srednjovjekovni kostim!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Juranović i Lana Miholjević - 8 Josip Juranović i Lana Miholjević - 7 Josip Juranović i Lana Miholjević - 6 Josip Juranović i Lana Miholjević - 5 +27 Josip Juranović i Lana Miholjević - 3 Celebrity Pogledajte snimku prvog plesa s vjenčanja našeg Vatrenog, već danas vraća se u kamp ostalim igračima i Daliću!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Cressida Bonas Cressida Bonas Cressida Bonas Cressida Bonas +15 Cressida Bonas Celebrity Svi su mislili da će princ Harry nju odvesti pred oltar, a onda ju je pozvao na svoje vjenčanje s Meghan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene