u prozirnoj bluzi

Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca na Instagramu se obožava hvaliti luksuzom, a pobrinula se i da je svi primijete u izlasku gdje nema tko nije bio!

Marta Fernandes Marta Fernandes Petra Perkov 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) +21 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Galerija

Marta Fernandes plijenila je poglede na modnoj reviji brenda ELFS u Zagrebu, na koju je došla u prozirnoj bluzi.

Supruga bivšeg igrača Dinama Juniora Fernandesa, Marta Fernandes, jedna je od brojnih poznatih koji nisu propustili reviju modnog dvojca ELFS u Zagrebu.

U rijetkom javnom pojavljivanju Marta se pobrinula da je svi primijete i nosila je prozirnu bluzu ispod koje se vidio njezin grudnjak i raskošan dekolte.

Marta je inače rodom s Čiova, a Juniora je upoznala preko Instagrama. Vjenčali su se 2016. godine u splitskoj Galeriji Meštrović, a u braku su dobili dvojicu sinova, Adriana i Matea, dok nogometaš iz prethodne veze ima još sina Benjamina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Junior Fernandes (@juniorfernandescl)

Marta i Junior poznati su kao veliki ljubitelji luksuza kojim se redovito hvale na društvenim mrežama, a osim što sami najčešće nose skupe dizajnerske krpice, od najranije dobi kupuju ih i svojoj djeci.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović +20 Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Celebrity Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus pozirala s kćeri i trudnom sestrom, obje joj nevjerojatno nalikuju: "Tri plave ljepotice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene