emotivan govor

Iluzionist tužne životne priče otvorio dušu: "Iz moje domovine su me protjerali, ja sam sad hrvatski mađioničar, ovdje je moja karijera počela!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Staneli - 1 Staneli - 2 Staneli - 3 Maja Šuput, Staneli Staneli - 5 Staneli - 4 Staneli - 3 Staneli - 2 Staneli - 1 Staneli - 4 +24 Staneli - 5 Galerija

Iluzionist Staneli je za finale showa "Supertalent" pripremio nekoliko uzbudljivih trikova, a jedan je posvetio samo Maji Šuput, koja mu je dala zlatni gumb.

U četvrtoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" svoje nevjerojatne trikove ponovno je pokazao iluzionist Staneli, koji je u prvoj ovosezonskoj epizodi oduševio i raznježio Maju do te mjere da mu je pritisnula zlatni gumb.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Iako ga prati teška životna priča, ovaj 25-godišnjak, koji je s 14 godina pobjegao od kuće i pridružio se cirkusu, vratio se jači no ikad.

"Prvi put kad sam stupio na binu, imao sam tremu što se tiče Martine jer nije ljubitelj mađioničara, iluzionista, i samo sam se nje plašio, no blokirao sam kad sam dobio zlatni gumb. Plakao sam od sreće, biti u polufinalu je divan osjećaj, od audicije do danas nisam mogao spavati kako treba. Jako bi mi puno značilo da pobijedim, sad mislim da ću napraviti jedan veliki spektakl", najavio je.

Izveo je nestajanje plesačice te je nosio miješalicu na bradi, a bio je odjeven u zlatno odijelo.

"Ja sam u šoku, moram priznati da me kostim malo iznenadio. Da nisam vidjela svojim očima, mislila bih da ste napravili neku kartonsku miješalicu, dame i gospodo, ovo se stvarno dogodilo", komentirala je svoj zlatni gumb Maja Šuput.

"Tebi je ovo polufinale finale, a meni je najdraže ako ti u ovome uživaš", poručio mu je Davor Bilman.

Zatim je riječ preuzeo Staneli.

"Ja bih se samo htio zahvaliti žiriju jer ste vi napravili ono što sam ja maštao 15 godina. Išao sam od leta do leta, od države do države, tražio sam podršku, gdje god sam išao, iz moje domovine su me protjerali zbog mog zanata koji ja radim, išao sam svugdje i na kraju sam sletio na aerodrom s kojeg više ne polijećem - Hrvatska. I u budućnosti neka me nazovu mađioničarom ili iluzionistom, švedskim ili bosanskim, ne, ja sam hrvatski iluzionist, ovdje je moja karijera započeta", rekao je pa se naklonio i dobio glasan pljesak.

"Tvoji trikovi iluzije su neupitni, ali razmisli o načinu na koji se prezentiraš", savjetovala mu je Martina Tomčić, a s njom se složio i Janko Popović Volarić.

A iako su svi mislili da je njegova točka gotova, Staneli je na kraju iz rukava izvukao još jedan trik koji je pripremio posebno za Maju i koju je ponovno uspio obradovati i raznježiti fotografijama njezina sinčića Blooma.

Staneli je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, no životni put odveo ga je u Švedsku. Koliko je zapravo uspješan kao iluzionist, o tome govori podatak da je veoma tražen diljem Skandinavije.

S 14 godina je skupio samo snove o tome da bude mađioničar i pobjegao od kuće kako bi se pridružio cirkusu. Godinama nitko nije znao gdje je on, policija ga je tražila i nikada ga nisu našli. U cirkusu mu, priča, nije bilo bajno. Maltretirali su ga, tukli, spavao je vani, na kamionu, pod mostom, ali trpio je svu patnju i bol jer je htio da mu otkriju tajne kako izvode trikove, no nisu mu nikad htjeli otkriti ništa. Bilo mu je teško, a nije imao nikoga s kime bi mogao podijeliti ono što osjeća. Život su mu obilježili bol, patnja i uspjeh. Zbog svega što je preživio, kaže, osjeća se kao da ima 40 godina iako mu je tak 25. Puno je čitao o iluzijama jer mu u cirkusu nisu htjeli otkrivati tajne, pa ih je on potajno promatrao i sam zaključivao kako oni to izvode.

Danas živi od mađioničarskih trikova koje sam osmišljava i izvodi. Živi na relaciji Zagreb - Tešanj - Švedska. Živi za aplauz, ne za novac. Nadimak Staneli je dobio po Stanliu iz dvojca Stanlio i Olio jer je bio jako mršav, a družio se s prijateljem koji je bio deblji, pa su ih zvali Stanlio i Olio i tako je od toga postao Staneli.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 +21 Mark Bagarić - 4 Celebrity Drastična promjena: Kako nekoliko mjeseci kasnije izgleda dečko zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene