Je li našao curu?

Drastična promjena: Kako nekoliko mjeseci kasnije izgleda dečko zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 Mark Bagarić - 4 Mark Bagarić - 5 Mark Bagarić - 6 Mark Bagarić - 7 Mark Bagarić - 8 Mark Bagarić - 9 +15 Mark Bagarić - 10 Galerija

Mark Bagarić je u polufinalu showa "Supertalent'' opet sve osvojio svojim prekrasnim glasom, a vratio se u drugačijem izdanju.

U četvrtoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" vratio se Jankov zlatni gumb Mark Bagarić, koji je svojim iznimnim glasom nakon audicijskog nastupa izazvao pravu senzaciju, a i ovoga je puta pripremio izvedbu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić Što kažete na pjesmu? Poslušajte prvi singl Marka Bagarića koji je postao senzacija poslije Supertalenta: "Sve je ispalo točno kako sam zamišljao"

"Žiri nije očekivao da ću zapjevati jer tu stoji jedan dečko u odijelu, šta će on tu, nije to to, a onda kad pustim glas... Ali, dobro, ne mogu im zamjeriti, lijepo sam ih iznenadio. Kad je Martina rekla da se zaljubila, to mi je bilo veliko iznenađenje, da se ona zna zaljubiti u jednog čovjeka poput mene, to mi puno znači. Prva djevojka još nije pala. Je li lakše osvojiti zlatni gumb ili curu? Pa ja bih rekao zlatni gumb. Kad je Janko stisnuo zlatni gumb, bio sam izvan sebe, puno mi to znači. Znam da su očekivanja sad još veća, ovo je polufinale. Moram bar deset puta biti bolji, uz pomoć Boga nadam se i da hoću", rekao je Mark, koji se u show vratio u drugačijem izdanju nego na audiciji, s dužom kosom i bradom.

Pjevao je pjesmu "End of the road", a publika i žiri ponovno su istinski uživali u njegovoj izvedbi i prekrasnom glasu.

"Pa kao što kaže pjesma, 'End of the road', mislim da je sezona završila, to je to, ne trebamo finale, 'ajmo svi kući. Divota je slušati", nahvalio ga je Janko Popović Volarić, a dodao je i kako je primijetio da je tijekom nastupa Mark često gledao u Martinu.

"Stječem dojam da si manje uživao nego na audiciji, nije lako biti pod povećalom javnosti, ali ti se s tim dobro nosiš. Od sveg srca ti želim da ti ovo u budućnosti bude posao", poručila mu je Martina Tomčić.

Maja Šuput se složila s ostatkom žirija, a zanimalo ju je i je li Mark našao curu jer se na audiciji požalio da nikad nije bio u ljubavnoj vezi.

"Još se traži. Nema gdje mi poruke nisu stizale, nisu se javljale samo na Instagram, ne mogu stić dati šansu koliko ih je bilo, meni samo što mobitel nije crknuo", požalio se Mark i odgovorom obradovao Maju i ostatak žirija.

Mark je 27-godišnjak koji obožava pjevanje. Rođen je u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same.

Jedan od najboljih trenutaka u životu su mu audicije na showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent. Uz glazbu, njegov hobi je futsal, a igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak.

Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu. Cilj mu je stvoriti obitelj, a nada se da će za pet godina biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi. Mark kaže da govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je glazba.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lightwave Theater - 4 Lightwave Theater - 2 Lightwave Theater - 1 Maja Šuput, Lightwave Theater +23 Lightwave Theater - 3 Celebrity Morate čuti kako je Bilman pokušavao utješiti Maju dok je plakala pored njega, i on se smekšao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene