Cijela je regija ponosna

Pogledajte što srpski mediji pišu o Lasagninu potezu koji je sve osvojio: ''Ovo je potez desetljeća, bravo, dečko!''

Baby Lasagna Baby Lasagna Ivana Grgic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Srpske zvijezde o Baby Lasagni - 1 Srpske zvijezde o Baby Lasagni - 2 Baby Lasagna u Umagu Baby Lasagna u Umagu In Magazin: Baby Lasagna u Umagu - 6 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Doček Baby Lasagne u Umagu - 11 Doček Baby Lasagne u Umagu - 13 +21 Doček Baby Lasagne u Umagu - 14 Galerija

Baby Lasagna svojom odlukom da donira novac oduševio je cijelu regiju, a evo što o njemu pišu srpski mediji.

Baby Lasagna odlučio je dobiveni novac od Vlade Republike hrvatske usmjeriti u bolnice kojima je to potrebno, a tim je potezom oduševio regiju, pa su se o njemu raspisali i srpski mediji.

"Baby Lasagna odbio 50.000 eura koje je dobio od države Hrvatske: Razlog je za pljesak", naslov je članka koji je objavio Blic.rs.

"Popularnost hrvatskog pjevača Baby Lasagne naglo je porasla nakon natjecanja na Euroviziji u Malmöu, gdje je osvojio drugo mjesto. Iako nije odnio pobjedu, a mnogi su to očekivali, popularnost mladog pjevača sve je veća. To dokazuju i koncerti koji su se rasprodali za nekoliko minuta", dodao je Blic u članku.

O Lasagninoj odluci pisao je i Telegraf.rs. U tekstu su naglasili da je pjevač tražio da se novac donira u dobrotvorne svrhe.

I Nova.rs objavila je vijest o odluci Baby Lasagne.

"Baby Lasagna od države Hrvatske zbog osvojenog drugog mjesta na Euroviziji dobio je 50.000 eura, međutim on je odbio tu nagradu", naglasili su u tekstu.

Espreso.rs objavio je članak pod naslovom: "Kakav kralj od čovjeka! Lasagna odbio novac hrvatske vlade pa iznio molbu. Ovo je potez desetljeća, bravo, dečko!"

No osim medija na njegovu odluku reagirale su i poznate osobe.
"Opet, koji car!", napisala je Konstrakta, bivša predstavnica Srbije na Eurosongu, a emotikone srca i lijepe riječi hrvatskom su predstavniku uputile i glumica Anđelka Stević Žugić i voditeljica Marija Kilibarda.

Njihove objave pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Vijest o plemenitom potezu Baby Lasagne odjeknula je i izvan Hrvatske, evo kakve su reakcije stranaca: "Marko, ne zaslužujemo te!"

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne u Umagu inMagazin Lasagna i njegov tim postigli su i više nego što su mogli sanjati: Ujedinili su zemlju u zanosu kakav dugo nismo osjetili!

Pogledaji ovo Dragan Purišić, tata Baby Lasagne Celebrity Otac Baby Lasagne pred našim kamerama skromno poručio: "Ponosan sam, kao i cijela Hrvatska!"

Pogledaji ovo Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović o susretu s Baby Lasagnom: ''Predao sam krunu konačno, novi istarski car!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jami Gertz - 26 Jami Gertz - 8 Jami Gertz - 16 Jami Gertz - 19 +22 Jami Gertz - 10 Celebrity Ovo je najbogatija glumica na svijetu, ali njezino ime na prvu vam uopće neće zvučati poznato

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom +25 Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Celebrity Talijanskom slavuju i 25 godina mlađoj supruzi na jahti su se pridružile i njezine zgodne prijateljice, paparazzi su snimili kako se provode

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene