objavljene i fotke!

Predivna srpska manekenka i zvijezda nastavka kultnog ''Top Guna'' vjenčali su se u Italiji!

Nina Seničar i Jay Ellis - 3 Nina Seničar i Jay Ellis - 3 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Seničar i Jay Ellis - 1 Nina Seničar i Jay Ellis - 2 Nina Seničar i Jay Ellis Nina Seničar - 5 Nina Seničar - 4 Nina Seničar - 3 Nina Seničar - 2 Nina Seničar - 1 Jay Ellis - 9 Jay Ellis - 8 +7 Jay Ellis - 7 Galerija

Srpska manekenka Nina Seničar i zvijezda filma ''Top Gun: Maverick'' Jay Ellis vjenčali su se početkom srpnja, objavljene su i službene fotografije zaljubljenog para.

Srpska manekenka Nina Seničar i zvijezda novog nastavka popularnog filma ''Top Gun: Maverick'' Jay Ellis vjenčali su se početkom srpnja u Toskani u Italiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Blistala je I hrvatska glumica prošetala crvenim tepihom na dodjeli "Zlatni globus"

Glumac je na svom Instagram profilu podijelio fotografije s romantičnog vjenčanja ovog mladog para, a fotografije je podijelio i Vogue koji je napisao da su na vjenčanju bili i drugi glumci iz filma ''Top Gun'' Greg Tarzan Davis i Glenn Powell.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Ellis (@jayrellis)

Mladoženja je za svoj veliki dan odabrao odijelo u boji trule višnje i cipele iste boje, a kombinacija je odlično pristajala tamnoputom 40-godišnjem glumcu.

Mladenka je imala jednostavnu bijelu vjenčanicu s vrlo visokim prorezom s njene desne strane i niski rep u kojem je imala ukosnicu s bijelom mašnom. Kombinaciju je dodatno podigla dijamantnim naušnicama i prstenom koji je, kako pišu mediji, dobila od svoje pokojne bake.

Nina je ove godine zasjenila brojne poznate holivudske zvijezde na dodjeli Oscara u elegantnoj crnoj haljini s perjem, a ponosno je pozirala uz svog partnera.

Seničar je svoju karijeru započela kao voditeljica na talijanskoj televiziji, onda se bacila u manekenske vode, a 2010. godine sudjelovala je u reality showu ''Otok poznatih'', koji se prikazivao u Italiji.

Nakon showa posvetila se glumi, pa je tako u New Yorku upisala školu glume koju su pohađali i Nicole Kidman i Tom Cruise.

Mladenci su u vezi od 2015. godine kad su se upoznali u baru u Los Angelesu, a 2019. godine Jay je zaprosio Ninu.

Iste godine, na svijet je došla i njihova kći Nora Grace Ellis.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +18 Vesna Dragojević i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Bivša predsjednica javila se nakon nekog vremena pa pozirala s kolegama, pratitelji joj se ne prestaju diviti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić Una Čolić Una Čolić Una Čolić - 3 +26 Una Čolić - 4 Celebrity Kći Zdravka Čolića javlja se iz Opatije, fotografije bez trunke šminke otkrile su da je prava ljepotica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene