Ima se što za vidjeti!

Sonja Kovač razotkrila svoje adute u bikiniju, nekima nije dobro zbog ovih prizora: "Želiš da netko dobije srčani?"

Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +19 Sonja Kovač - 1 Galerija

Sonja Kovač pohvalila se odmorom iz snova na talijanskom otoku Capri odakle objavljuje fotografije kojima mami uzdahe svojih vjernih obožavatelja.

Naša influencerica Sonja Kovač ovih dana živi život iz snova i pritom prizorima koje objavljuje na svom profilu na Instagramu oduševljava tisuće pratitelja.

Sonja je prije nekoliko dana stigla na odmor u Italiju, točnije na Capri odakle dijeli bajkovite fotografije i pokazuje svoje draži u bikinijima.

"Najdivniji dio Caprija koji možete vidjeti samo s brodom! Faraglioni Rocks, Capri", napisala je Sonja uz nekoliko fotografija na kojima pozira i izvija se u crnom badiću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Sonjić, malo sam ljubomoran za ovu ljepotu", "Predivno je", "Jel ti želiš da netko dobije srčani", "Ti trebaš ići u zatvor, ubijaš", "Prezgodna", "Sonja, predivna si kao i Capri", zaključili su njezini pratitelji.

Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Graham Heather Graham - 7 Heather Graham - 5 Heather Graham - 3 +16 Heather Graham Celebrity Slavna plavuša u bikiniju izgleda isto kao i prije 20 godina, kada je zavodila u kultnom filmu, a od tada kao da nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene