"Nećeš valjda!"

Snježana Schillinger u badiću se smjestila kraj bazena, a evo čime je začudila i svog muža: "Ima li tko veći?"

Snježana Mehun Snježana Mehun Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 +21 Snježana Schillinger - 4 Galerija

Snježana Schillinger objavila je na profilu na Instagramu fotografiju u zebrastom badiću dok je pozirala s komadom lubenice u rukama.

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Schillinger ovih dana odmara i lijepo se provodi na otoku Pagu, a nije propustila priliku da sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu podijeli fotografije u badiću.

Snježana je pozirala u kostimu s uzorkom zebre pokraj bazena u kojem je naglasila dekolte, a u kojem je do izražaja došla i njezina linija.

"Skupljanje zalazaka sunca i uspomena! Radni naziv fotke: Ima li netko veći komad lubenice? Muž: E pa nećeš se valjda slikat s kriškom lubenice? Isto ja: Ne, neću!", napisala je Snježana uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Prelijepo", "Vrh si Snježo", "Goriš", komentirali su njezini pratitelji.

Prije Paga, Snježana je sa svojim suprugom Franzom Schillingerom bila je u njegovoj rodnoj Austriji, gdje su posjetili i njegove roditelje. Na profilu na Facebooku objavila je fotografije s njihova obiteljskog ručka, uz koje je otkrila i kako se slaže sa svekrvom.

"Imam najbolju svekrvu na svijetu! Uvijek na mojoj strani", napisala je Snježana uz fotografije na kojoj ona, Franz i njegovi roditelji poziraju nasmijani za stolom.

"Zato ju čuvaj i cijeni ! Kao rođenu majku, to je vrlina najveća", "Bravo Snježana. Normalno je imati najbolju svekrvu. A i ona ima sigurno najbolju snahu", komentirali su njezini pratitelji.

Jedan pratitelj joj je uputio i podli komentar na koji je Snježana odgovorila.

"Voliš ti njene pare, a ne nju", napisao joj je.

"Je li moguće ovako krajnje glupo nešto napisati?! Valjda je! Osobito kada nemaš profilnu sliku možeš umjesto svoje face staviti možda sliku svog 'velikog mozga'. Prevest ću joj, bit će presretna!" poručila mu je Snježana.

Snježana i Franz u braku su od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima.

  1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 +29 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Celebrity Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice, za koju mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda jer bježi od medijske pažnje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +29 Nives Celzijus - 2 Zanimljivosti Internetom se proširila lažna, gola fotografija Nives Celzijus, ona se oglasila: ''Ovo je kazneno djelo, majstor je zaboravio nakeljiti i tattoo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene