''Nećemo se šaliti"

Internetom se proširila lažna, gola fotografija Nives Celzijus, ona se oglasila: ''Ovo je kazneno djelo, majstor je zaboravio nakeljiti i tattoo!''

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus, 2005. godina - 2 Nives Celzijus, 2005. godina - 3 Nives Celzijus, 2005. godina - 4 Nives Celzijus Sanja Doležal i Nives Celzijus - 6 +23 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus upozorila je svoje pratitelje na društvenim mrežama da internetom kola lažna fotografija na kojoj je ona gola.

Nives Celzijus iznenadila je sve objavom upozorenja na svom Instagramu. 

Naime, objasnila je da internetom kola fotografija nje gole koja je zapravo lažna. 

Ona je podijelila tu fotografiju uz svoju stvarnu pa prokomentirala što se točno događa:

"Mogli bi se našaliti i primijetiti da se fotošop majstor malo žurio i zaboravi nakeljiti tattoo. Ali nećemo se šaliti jer ovaj deepfake je kazneno djelo", napisala je.

Tetovaža koju Nives spominje odnosi se na napis "Propiedad de Dino" koja je posvećena njezinom bivšem suprugu Dini Drpiću.

Ovih dana pojavile su se i njezine pomalo zaboravljene fotografije koje su nastale kada se okušala u vožnji taksija. Naime, 2005. godine sudjelovala je u realityju Nove TV u kojem su, u posebnom i besplatnom taksiju, putnike prevozile poznate osobe.

Nives je vozila taksi u Zagrebu, a sretnike koje je provozala dočekala je u seksi izdanju.

Nosila je plavi topić ispod kojeg nije imala grudnjak i uske traperice te je pozirala za niz zavodljivih fotografija ispred i unutar vozila. Otad je prošlo 17 godina i s vremenom su njezine fotografije postale još provokativnije, a izdanja golišavija, pa i danas mami brojne uzdahe objavama na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović i Mak Vejzović +25 Nevena Rendeli Vejzović Celebrity Naša bivša voditeljica pronašla je skrivenu plažu u Dubrovniku i potpuno se prepustila ljetnim radostima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 +25 Žanamari Perčić - 5 Celebrity I jedna od najseksi Hrvatica partijala je u Splitu, a u ovako golišavom izdanju nikome nije mogla promaknuti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene