Nije se suzdržala

Snježana Mehun pozirala sa svekrvom i otkrila kako se slažu, pa odgovorila na podli komentar: "Prevest ću joj, bit će presretna!"

Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun +14 Snježana Mehun Galerija

Snježana Mehun Schillinger objavila je fotografije s roditeljima svojeg supruga Franza, uz koje je otkrila kako se slaže sa svojom svekrvom.

Poduzetnica Snježana Mehun Schillinger sa suprugom Franzom Schillingerom trenutno uživa u njegovoj rodnoj Austriji, gdje su posjetili i njegove roditelje.

Snježana je na svojem profilu na Facebooku objavila fotografije s njihova obiteljskog ručka, uz koje je otkrila i kako se slaže sa svekrvom.

"Imam najbolju svekrvu na svijetu! Uvijek na mojoj strani", napisala je Snježana uz fotografije na kojoj ona, Franz i njegovi roditelji poziraju nasmijani za stolom.

"Zato ju čuvaj i cijeni ! Kao rođenu majku, to je vrlina najveća", "Bravo Snježana. Normalno je imati najbolju svekrvu. A i ona ima sigurno najbolju snahu", komentirali su njezini pratitelji.

Jedan pratitelj joj je uputio i podli komentar na koji je Snježana odgovorila.

"Voliš ti njene pare, a ne nju", napisao joj je.

"Je li moguće ovako krajnje glupo nešto napisati?! Valjda je! Osobito kada nemaš profilnu sliku možeš umjesto svoje face staviti možda sliku svog 'velikog mozga'. Prevest ću joj, bit će presretna!" poručila mu je Snježana.

Snježana i Franz u braku su od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene