hm...

Uska haljina Silvije Dvornik potaknula je šuškanja i znatiželju kod njezinih pratitelja, neobični materijal istaknuo je dvije stvari na njoj

Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 5 Silvia Dvornik - 4 +20 Silvia Dvornik - 2 Galerija

Silvia Dvornik i njezin Marko Pecotić nastupili su na jednom vjenčanju u Dubrovniku, a zbog odjevne kombinacije koju je Silvia nosila svi su odmah pomislili da su se odlučili na sljedeći korak u vezi.

Splitski pjevač Marko Pecotić i njegova partnerica Silvia Dvornik nastupili su na jednom vjenčanju u Dubrovniku, a pripreme prije nastupa podijelili su s pratiteljima na društvenim mrežama.

U priči objavljenoj na Instagramu zajedno su pjevali, a kad je počela svečana večer, Silvia je podijelila i još jednu fotografiju.

Pozirala je s mladenkom koja je sve iznenadila svojim odabirom večernje vjenčanice koja je bila kratka, a ono što je Silvia nosila na sebi još je više zaintrigiralo javnost.

U zelenoj haljini koja je imala svjetlije i tamnije nijanse Silvia je izgledala fantastično, ali svjetliji dijelovi tkanine istaknuli su dvije stvari – njezine grudi i trbuh.

Ta je fotografija odmah potaknula šuškanja da bi Silvia mogla biti trudna, a ona i Peco u sretnoj su vezi od prošle godine nakon što se rastao od supruge Irene Pecotić, s kojom je bio 17 godina i s kojom ima dvojicu sinova.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness +22 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Celebrity Otkriven stvarni razlog razvoda omiljenog para nakon 27 godina braka koji je sve šokirao: "Bilo je samo pitanje vremena!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +26 Bianca Censori i Kanye West - 4 Celebrity Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene