Pokrenite se

Pretjerali ste s hranom? Shakira ima sjajan trik za gubljenje kila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako netko zna kako izgubiti kilograme u rekordnom roku, onda su to slavne mame. Slavna pjevačica Shakira ima svog 'asa u rukavu'.

Za vrijeme blagdana lako je pretjerati s hranom. No, ako slavne mame mogu skinuti kilograme nakupljene u trudnoći u rekordnom roku, onda i mi želimo znati koja je to tajna.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

Shakira i Gerard Pique napokon i u cjelosti pokazali drugog sina Sashu

Shakira je nedavno rodila svog drugog sina, a na scenu se planira vratiti i izgledati još bolje nego prije – ako je to ikako moguće! Njezino tajno oružje je trenerica Anna Kaiser. Možda ne može i svima nama davati privatne sate i letjeti na trening samo kako bi odradila vježbe kao sa Shakirom, no zato je trenerica slavnih otkrila plan za vježbanje koji će vratit i slavnu pjevačicu u formu.

 

A video posted by Anna Kaiser (@theannakaiser) on

Trik je u tome da se izmjenjuju cardio vježbe s plesnom koreografijom pa nema onog osjećaja dosade već se vježba kroz zabavu. Pošto se Shakira i proslavila svojim senzualnim trbušnim plesom, nove pokrete već je savladala. Uostalom, ples pokazuje kako vježbanje ne mora biti dosadno već se možemo i zabaviti!

Svi su opsjednuti VEEELIKIM guzama!

 

A video posted by Anna Kaiser (@theannakaiser) on

Shakira priznala: 'Da nije bilo SP-a, ne bih upoznala ljubav svog života!'

Anna je i slagala koreografije za slavnu pjevačicu, a kako izgleda trening pogledajte na službenoj stranici ili se inspirirajte na njezinom Instagramu. Tri, dva, jedan... spremi za ples?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene