''Nema veće kraljice od Ane!''

Severina uz emotivnu snimku s majkom otkrila nepoznat detalj o njoj: ''Ali kaže da je vrijedilo...''

Severina i mama Ana - 7 Severina i mama Ana - 7 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i mama Ana - 6 Severina i mama Ana - 4 Severina i mama Ana - 3 Severina i mama Ana - 2 Severina i mama Ana - 1 Severina s majkom Anom Severina s majkom Anom Vučković - 5 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 2 Severina s majkom Anom Vučković - 1 +17 Severina i majka Ana Galerija

Severina je na svom Instagramu podijelila snimku sa svojom majkom Anom pa otkrila činjenicu koju dosad još nikad nije rekla, a tiče se njezinog rođenja.

Naša pjevačica Severina raznježila je svoje pratitelje novim videozapisom sa svojom majkom Anom Vučković.

Severina i Ana imale su jedan fotošuting, a pjevačica je u opisu videozapisa otkrila nešto što dosada još nikad nije rekla.

''Bila je 5 mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali kaže da je vrijedilo'', pisalo je.

Nakon napornog fotografiranja, mama Ana Severini je kratko prokomentirala: ''E sine moj, sad ti vjerujem kad kažeš da ti je teško kad se slikaš!'', a svi su potom prasnuli u smijeh.

Jedna pratiteljica u komentaru je rekla: ''Jesam li ja to dobro razumjela da majka ima 87 godina?! Pa da li je moguće da ovako fino izgleda i da je tako vitalna! Divno! Neka je živa i zdrava sto godina!''

''Čuvaj je dok je tu!'', ''Wow, posebne ste'', ''Ajme baka Ana, kakva će to divna uspomena biti'', ''Nema veće kraljice od Ane'', pisali su ostali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovac - 4 Ante Gotovac - 3 Ante Gotovac - 6 Ante Gotovac - 5 +8 Ante Gotovac - 2 Nekad i sad Sjećate se perioda kad je Ante Gotovac bio na vrhuncu slave u Hrvatskoj? Tad se pojavljivao na svim događanjima, a evo kako su se poznati Hrvati tada zabavljali!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik s mamom i bakom +26 Ella Dvornik - 2 Celebrity Iskrena Ella Dvornik: ''Nisam završila srednju školu, i to me kopkalo, stalno su me osuđivali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene