njezin idol!

Evo koga bi Severina izabrala za ministra školstva, objavila je i njihove zajedničke fotografije: "Imali bismo bolje obrazovanje!"

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Korado Korlević Severina i Korado Korlević Ella Dvornik i Severina Severina Severina Severina Severina sa sinom Severina sa sinom Severina - 5 Severina - 4 +19 Severina - 2 Galerija

Severina je objavila fotografije iz Zvjezdarnice Višnjan, gdje je pozirala s čovjekom kojeg je ranije nazvala svojim idolom.

Pjevačica Severina svoj odmor u Istri iskoristila je za posjet Zvjezdarnici Višnjan, gdje je pozirala u društvu čovjeka kojem se divi, astronoma Korada Korlevića.

Fotografije iz zvjezdarnice objavila je na svojem profilu na Instagramu, gdje je Koradu posvetila i lijep status.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

"Korado Korlević: 'Moraš koristiti svoj Božji dar i nemaš pravo umrijeti dok svijet ne bude bolje mjesto nakon tebe...' Kad smo prošle godine bili u Zvjezdarnici Višnjan, dobila sam puno poruka iz svih zemalja regije. Ljudi su bili oduševljeni što jedna mala zvjezdarnica u Višnjanu, koju je osnovao naš znanstvenik i profesor Korado Korlević, spada u prvih pet na svijetu. Pitanja su bila i kako doći k profesoru Korleviću. Odgovor je - ili u kampusima koje organizira za djecu ili ako idete u Istru, obvezno posjetite i ovo malo čudo od zvjezdarnice.

Mi smo imali sreću što nam je naš dobri duh Boris Ružić organizirao prekrasno mini predavanje kod profesora. Svi smo bili uzbuđeni jer smo mogli slušati kako se rađaju zvijezde, kako je starenje bolest koja se može izliječiti, o tome koliko je Sunce štetno, o budućnosti, asteroidima, meteorima, o pomrčini Sunca, Marku Twainu... Djeca su bila oduševljena. Država ne financira kampus 'Višnjan', ali kada bi Korado Korlević naprimjer bio ministar školstva, tada bismo imali bolje obrazovanje i bolje školstvo", poručila je Severina, pa je dodala: "P. S. Slušajte emisiju Explora (ja slušam na YT), svratite u Višnjan i navijajte za znanost. Za one koji žele znati više: sutra je potpuna pomrčina Sunca..."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Pjevačica je ranije jednom prilikom Korlevića nazvala svojim idolom.

"Moj idol je Korado Korlević, astronom i učitelj iz Višnjana. Prema broju otkrića, Korado Korlević je osmi najproduktivniji tragač za asteroidima svih vremena, a dosad ih je otkrio čak 1295. Prema njegovu prezimenu nazvana su i dva kometa koja je otkrio, a za zasluge na području astronomije i edukacije jedno od nebeskih tijela između Marsa i Jupitera nazvano je Korado."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Zvjezdarnica Višnjan jedna je od najproduktivnijih zvjezdarnica u praćenju malih tijela Sunčeva sustava; u posljednje dvije godine na trećem je mjestu u svijetu. Za znanost nikad nije kasno, ali ni rano. Preporučujem svima da dovedu djecu i zaljube ih u znanost", napisala je Severina na Instagramu nakon svojeg prethodnog posjeta zvjezdarnici.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim Kardashian +32 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene