"Bože, živote!"

Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

Severina - 4 Severina - 4 Severina/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina u Zadru - 35 Severina Severina u Zadru - 30 Severina u Zadru - 31 Severina u Zadru - 33 Severina u Zadru - 29 Severina u Zadru - 28 +24 Severina u Zadru - 27 Galerija

Severina je u jednom trenutku kleknula pred svojom publikom u Zadru, a u kojem je zapjevala nakon devet godina.

Severina je nakon dugih devet godina održala koncert u Zadru, nastupila je u rasprodanoj dvorani Krešimir Ćosić, niti njezini, kao ni dojmovi fanova još se nisu slegli.

51-godišnja Severina na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko videa s koncerta za pamćenje, a među posljedjima je onaj na kojem je kleknula na pozornici pa se naklonila obožavateljima u publici dok je izvodila pjesmu "Virujen u te".

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

"Večer za kleknut i naklonit se", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Bože, živote", "Ovo možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca", "Zaslužila si ovaj moment", "Dođi nam što prije opet! Žena rođena za scenu i gotovo. Svaka čast!", "Severina je Severina, ostalo su pjevačice", "Kako je ovo prejako emotivno i divno", "Toliko ljubavi i emocija", "Rasplakala nas, ali nije ni ona ostala ravnodušna. Rasplakali smo i mi nju", "I rasplakala i rasplesala si nas", "Ja sam samo gledala Severinu i divila se ljepoti, energiji itd", samo su neki od tisuća komentara koje je dobila.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Do posljednjeg mjesta ispunjena velika dvorana Krešimira Ćosića dočekala je Severinu u Zadru, na koncertu rasprodanom nekoliko tjedana unaprijed. Tjednima se, tako, tražila ''ulaznica više'' ne samo u Zadru, nego i šire, s obzirom da je publika na koncert došla iz svih krajeva Dalmacije, ali i čitave Hrvatske.

''Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da su došli ljudi iz svih krajeva Dalmacije i Hrvatske. Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku, da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila, najavim veliku turneju krajem iduće godine, u sklopu koje ćemo ponovno doći u Zadar, da nadoknadim svima koji su večeras htjeli biti s nama, a nisu uspjeli", izjavila je uoči koncerta.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Evo koga bi Severina izabrala za ministra školstva, objavila je i njihove zajedničke fotografije: "Imali bismo bolje obrazovanje!"

Severina se pred Zadranima pojavila nakon devet godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta u ovom gradu, i to zajedno sa svojim velikim pratećim orkestrom, s kojim je, tijekom dvosatnog koncertnog spektakla izvela skoro trideset svojih najvećih hitova.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević Ecija i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija i Goran Belošević - 2 +25 Ecija i Goran Belošević - 1 Celebrity Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević Ecija i Goran Belošević Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija i Goran Belošević - 2 +25 Ecija i Goran Belošević - 1 Celebrity Poznata Hrvatica četiri mjeseca nakon poroda pokazala trbuh i izazvala nevjericu: "Pa kako to izgledaš?!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene