''Tvoja lipa''

Severina podijelila brutalan komentar Vedrane Rudan na njen slučaj s Popovićem pa ju javno pozvala na druženje: ''Radosti moja, ako smiješ…''

Severina - 2 Severina - 2 Robert Anic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Vedrana Rudan Severina - 7 Severina - 6 Severina - 3 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 +20 In Magazin: Severina - 5 Galerija

Severina Vučković podijelila je tekst naše književnice Vedrane Rudan pa ju pozvala na druženje u Rijeci, podržala ju je u borbi za svog sina protiv Milana Popovića.

Naša pjevačica Severina Vučković iz dana u dan se aktivira i dijeli nove poruke koje dobiva o slučaju koji vodi s bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Nakon što mu je Vrhovni sud dodijelio skrbništvo nad njihovim sinom, Severinu je javno podržala i naša književnica Vedrana Rudan koja je poznata po svojim oštrim i iskrenim kolumnama.

Njezin komentar na ovu Severininu situaciju sad je podijelila i sama pjevačica, a u opisu ju je pozvala i na druženje, a pritom se osvrnula i na trenutnu situaciju s Ivanom Turudićem i Josipom Pleslić.

''Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku... Dođi k meni. Doduše, neću biti sama (bit će puna dvorana Mladosti i puno radosti), ali, ajmo bar na kavu. Ako se smiješ družiti sa mnom. Čekam te. Tvoja Lipa P.S. Trebat ćeš ti mene. P.S.S. Obožavam te do kraja života'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Vedrana javno iskazala podršku Severini i 2021. godine i to gostujući u emisiji "Jutro na Prvoj", a isječak je objavljen i na Severininu profilu na Instagramu.

"Severina je najmoćnija žena u povijesti Hrvatske, ja govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je najmoćnija žena, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje... Ona je ona. Ona nema prezime. Ona je Severina. Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu i onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu doseći taj nivo", rekla je između ostalog tada Vedrana.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 +23 Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Celebrity Legendarni glumac pokazao je kćerkicu koja je mlađa od sve njegove unučadi: ''Zovu ju teta!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +20 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene