Što se točno događa?

Paparazzi uhvatili bivše supružnike zajedno, nedavno su okončali brakove s mlađim partnerima koji im također nisu uspjeli

Sean Penn i Robin Wright Sean Penn i Robin Wright Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn i Robin Wright - 4 Sean Penn i Robin Wright - 2 Sean Penn i Robin Wright - 3 Sean Penn i Robin Wright - 1 Sean Penn i Robin Wright - 9 Sean Penn i Robin Wright - 10 Sean Penn i Robin Wright - 8 Sean Penn i Robin Wright - 7 Sean Penn i Robin Wright - 6 Sean Penn i Robin Wright - 5 +23 Sean Penn i Robin Wright - 4 Galerija

Sean Penn i Robin Wright snimljeni su zajedno u Los Angelesu nakon što su se nedavno razveli od svojih partnera.

Holivudski glumac Sean Penn i njegova bivša supruga, glumica Robin Wright snimljeni su zajedno drugi put u samo dva dana, što je zaintrigiralo njihove obožavatelje te se pitaju što se točno događa između njih dvoje.

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan život Iznenada je ostao bez brata, a svijet je šokirala vijest o njegovom napadu na poznatu suprugu - istinu o incidentu znaju samo oni

62-godišnji Sean i 56-godišnja Robin, koji su bili u braku od 1996. do 2010., viđeni su kako napuštaju aerodrom LAX u Los Angelesu, a dva dana ranije viđeni su kako ulaze u istu zračnu luku, dajući naslutiti da su zajedno otišli na kratko putovanje. Paparazzi su ih uhvatili kako se smješkaju, a ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon dugo vremena. Snimljeni su kako razgovaraju i dobrog raspoloženja, pa se mnogi pitaju je li njihova ljubav dobila nove iskrice.

Bivši je par vezu započeo 1989., a bili su u braku od 1996. do 2010. godine, a nekoliko su puta prekidali i mirili se. Prvi su se put planirali razvesti u prosincu 2007., ali su sve otkazali četiri mjeseca kasnije. Ponovno su se razišli u travnju 2009., ali su sljedeći mjesec povukli dokumente za razvod. Međutim, Robin ih je ponovno podnijela u kolovozu 2009. i njihov je razvod finaliziran u srpnju 2010.

Inače, oboje su se nedavno rastali od svojih supružnika, Sean je finalizirao razvod od 30-godišnje Leile George u travnju prošle godine, a Robin je podnijela zahtjev za razvod od 38-godišnjeg supruga Clémenta Giraudeta u rujnu. Počela je izlaziti s direktorom Yves Saint Laurenta 2017., prije nego što se sljedeće godine udala za njega na tajnoj ceremoniji u Francuskoj.

Prema pisanju TMZ-a, Robin je u zahtjevu za razvod naveo datum njihova rastanka 31. srpnja. Glumica je također zatražila da sud ne koristi svoju mogućnost dodjele uzdržavanja supružnika i prema postbračnom ugovoru, sva imovina je njegovo odnosno njezino zasebno vlasništvo. To je njezin treći razvod jer se 1986. godine udala za pokojnog Danca Witherspoona, prije nego što je 1989. počela vezu sa Seanom.

Njegov je brak pak s Leilom, prema sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, finaliziran u travnju 2022. Dvostruki dobitnik Oscara i kći glumca Vincenta D'Onofria bili su u vezi četiri godine prije nego što su se vjenčali u srpnju 2020., no godinu dana kasnije ona se poželjela razvesti. Vezu su započeli 2016. godine, a u intervjuu za Hollywood Authentic Sean je priznao kako nije sretan zbog razlaza.

Otkrio je da su imali problema u vezi i rekao da je zeznuo brak jer je bio vrlo nemaran. Dodao je i kako ne zna što će im budućnost donijeti, ali da radi na svojim problemima kojih je svjestan.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput Celebrity Maja predivnom obiteljskom fotografijom najavila povratak kući, Bloom obara slatkoćom: ''Zadnji đir i idemo doma''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene