Treća sreća

Zbog 18 godina mlađeg muža dobila je nadimak žena puma, a danas zbog njega ne skida osmijeh s lica

Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Robin Wright (Foto: Profimedia) Robin Wright (Foto: Getty Images) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright (Foto: Profimedia) Galerija

Robin Wright i Clemente Giraudet snimljeni su dobro raspoloženi dok su se vozili biciklima u Los Angelesu.

Holivudska glumica i zvijezda serije "Kuća od karata", koja nosi i nadimak žene pume, Robin Wright snimljena je dok je u društvu svog mlađahnog supruga Clementea Giraudeta uživala u vožnji biciklom pustim ulicama svoje četvrti u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Robin Wright i Clement Giraudet Ne izgleda najbolje Zbog 18 godina mlađeg frajera prozvali su je ženom pumom, a velikoj ljubavi sada je došao kraj i čini se da joj nije lako

54-godišnja glumica koja je prije dvije godine u tajnosti izrekla svoje treće sudbonosno da 18 godina mlađem Clementeu, za vožnju je odabrala ležernu kombinaciju, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala. Zaštitnu opremu, za koju se ovih dana odlučuju njezine brojne kolege, poput maske i rukavice, nije nosila sa sobom.

Robin i Clemente u vezi su od 2017. godine, a veza s 36-godišnjem menadžerom koji radi za modnu kuću Yves Saint Laurent priskrbila joj je nadimak žene pume iliti žene koje vole izlaziti s puno mlađim muškarcima. Robin je to treći brak, a tajna ceremonija vjenčanja održana je u francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu.

Robin je prije Clementea bila u braku s glumcem Seanom Pennom, i to od 1996. do 2010. godine, a bivši supružnici roditelji su danas 29-godišnje kćeri Dylan i 26-godišnjeg sina Hoppera.

Prije njega bila je vjenčana s danas pokojnim glumcem američkih sapunica Daneom Witherspoonom od 1986. do 1988. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene