Za kraj 2023.

Kći Brucea Willisa objavila njegovu fotografiju nakon vijesti da mu se stanje pogoršalo

Scout i Bruce Willis Scout i Bruce Willis Scout Willis/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Scout i Bruce Willis Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis - 11 Bruce Willis - 13 Bruce Willis - 12 Bruce Willis - 10 Bruce Willis - 8 Bruce Willis - 7 Bruce Willis - 1 Bruce Willis +20 Bruce Willis i Emma Heming Galerija

Scout Willis objavila je na Instagramu fotografiju sa svojim ocem Bruceom Willisom koji boluje od demencije.

Kći legendarnog holivudskog glumca Brucea Willisa, Scout Willis na svojem je profilu na Instagramu objavila njegove fotografije iz 2023. godine, koje su snimljene nakon što je obolio od demencije.

Na nekima od njih Scout je naslonjena na njega, a vide se i neke od tetovaža poput imena kćeri Mabel i Evelyn koje je dobio s drugom suprugom Emmom Heming Willis.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑺𝒄𝒐𝒖𝒕 𝑳𝒂𝑹𝒖𝒆 𝑾𝒊𝒍𝒍𝒊𝒔 (@scoutlaruewillis)

Podsjećamo, glumcu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, a bliski izvori nedavno su potvrdili da je njegovo stanje sve lošije.

''Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih'', rekao je izvor za Us Weekly.

Bliski izvor još je potvrdio da se obitelj boji koliko mu je još dugo ostalo.

Da je glumcu bolest napredovala, rekao je prije Glenn Gordon Caron, koji ga je posjetio.

''Moj je osjećaj da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

Po najnovijim fotografijama čini se da se glumac drži dobro naspram svih loših vijesti koje stižu, ali svi njegovi fanovi zabrinuti su za omiljenog glumca.

Frontotemporalna demencija (FTD) neuobičajen je oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pozornost podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je njegova obitelj u priopćenju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Hana i Ivan Huljić Hana i Ivan Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić +26 Hana Huljić Grašo Celebrity Hana Huljić pokazala kćerkicu Albu pa otkrila što malena već sada radi: "To je zbilja čudno..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene