najmanje bodova

Pogađate tko je završio zadnji na ovogodišnjoj Dori? Ispravio je grešku iz polufinala, ali to mu nije pomoglo!

Dora 2024 Dora 2024 Vanesa Pandzic / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar, Dora 2024 Finalisti Dore 2024. - 27 Saša Lozar Finalisti Dore 2024. - 7 Saša Lozar na Instagramu Severina i Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 +21 Saša Lozar Galerija

Iako je ispravio falšanje u finalnoj večeri Dore, Saša Lozar ipak je završio posljednji na ljestvici.

Saša Lozar nastupio je sedmi po redu u finalu Dore 2024. sa svojom pjesmom ''Ne plačem zbog nje'', a njegov nastup svi su s nestrpljenjem čekali zbog gafa koji mu se dogodio u polufinalu.

Visoku notu Saša je u finalu dobro izveo te ispravio grešku koja je mnogima postala glavna šala i meme, ali je ipak dobio najmanje glasova publike i žirija.

Pogledaji ovo eugen, Dora 2024 Zanimljivosti Saša Lozar nije jedini: Kompilacija falševa s Dore sve je što trebate čuti nakon prvog polufinala!

Lozar je imao samo 6 bodova - pet od publike i jedan od žirija. Tako je njegova pjesma "Ne plačem zbog nje" završila na posljednjem mjestu ovogodišnje Dore.

Podsjećamo, Lozar je postao viralni hit zbog falšanja u polufinalu te se nakon svega i sam oglasio te našalio na svoj račun.

Pogledaji ovo Severina i Saša Lozar Celebrity Saša Lozar javno se ispričao Severini zbog komentara koji joj je uputio na Dori: ''U životu postoje momenti u kojima se pretjera...''

"Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti", našalio se pjevač u pričama na Instagramu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Komentar Dejana Lovrena na Baby Lasagnu Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Baby Lasagna, Dora 2024 Finalisti Dore 2024. - 12 +28 Finalisti Dore 2024. - 10 Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Jacques Houdek Baby Lasagna na Dori 2024 - 6 Baby Lasagna na Dori 2024 - 5 +26 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Celebrity Houdek je imao što reći nakon velike pobjede Baby Lasagne: ''Podsjetimo se, Baby Lasagna bio je tek rezerva''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene