''Život je samo treptaj oka...''

Sanja Doležal ispratila je 2023. godinu uz dirljiv opis, a evo i s kime će ona dočekati Novu!

Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal - 8 Sanja Doležal - 7 Sanja Doležal - 6 Sanja Doležal Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 1 +19 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal ispratila je 2023. godinu, a svojim pratiteljima poželjela je sve najbolje.

Pjevačica Sanja Doležal javila se na društvenim mrežama na zadnji dan ove godine i ispratila ju u prošlost.

U opisu je sažela svoje misli i svojim pratiteljima poželjela sve najbolje.

''Beznačajni smo i krhki u odnosu na prirodu i svemir. Život je kao treptaj oka... Dragi ljudi odlaze. Teško je to shvatiti, a još teže prihvatiti. Ipak, opraštajući se s ovom godinom, iščekujući novu, želim vam radost novog dana, sunca ili kiše, zahvalnost na trenucima sa svojim najdražima, veselje zbog sitnica koje prolaze nezamijećeno, zdravlja i ljubavi! Sretna nova godina svima!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Kako je nedavno otkrila za tportal, upravo je ona u obitelji zadužena za organizaciju božićnih okupljanja te su se ove godine svi okupili u Zagrebu.

Sin Luka stigao je i prije blagdana, dok je kćer Lea, koja živi u Londonu, stigla netom prije Božića. Zajedno će ispratiti i 2023. godinu, a za svoje najmilije Sanja je pripremila i najfinije delicije po kojima je nadaleko poznata.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić u Puli - 1 Luka Nižetić u Puli - 3 Luka Nižetić u Puli - 5 Luka Nižetić u Puli - 8 +28 Luka Nižetić u Puli - 6 Celebrity Luka Nižetić napravio je odličnu atmosferu na podnevnom dočeku u Puli, a jedna se obožavateljica nakon zagrljaja s njim i rasplakala!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene