kakvi prizori!

Ronaldova Georgina objavila fotografije u badiću, prizore je lajkalo više od 4,3 milijuna ljudi u jednom danu!

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 1 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 1 Georgina Rodriguez/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 5 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 6 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 7 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 8 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 9 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 3 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom +19 Georgina Rodriguez Galerija

Prizori s odmora Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda obišli su svijet, a u samo jednom danu prikupili su više od 4,4 milijuna pratitelja.

Georgina Rodriguez, inače partnerica Cristiana Ronalda, često na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz privatnog života pa je tako i ovog puta počastila pratitelje prizorima s odmora.

U nizu fotografija koje je objavila, možemo vidjeti kako par s djecom odmora na egzotičnoj destinaciji. Objavila je fotku iz kreveta gdje leži s partnerom, a i prizori iz luksuzne vile s pogledom na more nisu manjkali.

Možemo vidjeti Ronaldu u bazenu i za kuhinjskim stolom kako crta s djecom, ali ipak je najveću pažnju privukla Georgina u kupaćem kostimu u kojemu je istaknula bujne obline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Moj svijet", napisala je uz objavu koja je prikupila više od 4.3 milijuna lajkova u samo jednom danu.

Inače, Georgina i Ronaldo u vezi su od 2016. godine. Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martinu, koje su njezina biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prije dvije godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

Pogledaji ovo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez - 2 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 1 +25 Seka Aleksić - 2 Celebrity Haljina čiji je izrez sezao do pupka krivac je za poglede koji su bili uprti u srpsku pjevačku zvijezdu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović Slavlje u domu Harisa Džinovića - 1 +25 Slavlje u domu Harisa Džinovića - 2 Celebrity Haris Džinović pojavio se na istom događaju kao njegova nedavno razvedena kolegica, s kojom bi ga mnogi voljeli spojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene