Počašćen je

Zgodni Ron iz Supertalenta odgovorio Zlatku Pejakoviću na zanimljiv poziv

Ron Holsey (Foto: Privatna snimka) Ron Holsey (Foto: Privatna snimka) Privatna snimka 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Pejaković (Foto: Screenshot) Ron Holsey (Foto: Privatna snimka) Ron Holsey (Foto: Nova TV) Ron Holsey (Foto: Instagram) Ron Holsey (Foto: Instagram) Ron Holsey (Foto: Instagram) Ron Holsey (Foto: Screenshot) Ron Holsey (Foto: Nova TV) +0 Ron Holsey (Foto: Nova TV) Galerija

Ron Holsey izveo je pjesmu Zlatka Pejakovića u Supertalentu, pa ga je ovaj pozvao na koncert.

Ron Holsey bio je prvi natjecatelj druge epizode Supertalenta čiju sedmu sezonu upravo gledamo na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

Osim što je mladi Amerikanac oduševio ženski dio žirija fizičkom pojavom, oduševio je i ostatak sudačkog tima te mnogobrojnu publiku neobičnim izborom pjesme.

Naime, Ron je izveo hit Zlatka Pejakovića "Ove noći jedna žena".

Amerikanac koji je balkansku glazbu zavolio prije nekoliko godina kad je posjetio Srbiju, prošao je dalje, a ubrzo mu se javio i sam Pejaković sa zanimljivom ponudom.

"Vraćam se s jedne vrlo, vrlo uspješne turneje u Kanadi. Na aerodromu sam vidio snimku kako Ron pjeva 'Ove noći jedna žena mirno spava'. Bilo je fantastično i zato, Ron, zovem te da dođeš na moj veliki koncert u Pakracu 19. 10., dobro si zapamti datum i da otpjevamo pjesmu 'Ove noći jedna žena mirno spava'. Do tada ljubi vas slatko Pejaković Zlatko", poručio je Ronu legendarni pjevač, a sada je dobio i odgovor 38-godišnjeg televizijskog scenariste iz Los Angelesa.

"Prije svega, dobar dan i želim reći da sam ugodno iznenađen pozivom gospodina Pejakovića. Iznimna mi je čast i volio bih da otpjevam pjesmu sa njim, ali sam se vratio u Los Angeles i ne mogu biti na koncertu u Pakracu. Želim mu sjajan koncert i volio bih prisustvovati na njemu", započeo je Ron na snimci.

"U Hrvatsku dolazim brzo zbog polufinala Supertalenta, pa se nadam da će poziv gospodina Zlatka i dalje biti vljan i da ćemo se upoznati. Veliki pozdrav svima u Supertalentu, suidonicima, ekipi, žiriju, a posebno Maji Šuput", sa smiješkom na licu završio je Ron.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Predsjednica s Prljavim kazalištem (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) Celebrity Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na koncert Prljavaca stigla u trapericama i kožnoj jakni, pa opalila selfie s bendom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene