izdanje za pamćenje

Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP - 5 Renata Končić Minea, TLZP - 6 Renata Končić Minea, TLZP - 7 Renata Končić Minea, TLZP - 2 Renata Končić Minea, TLZP - 1 Renata Končić Minea, TLZP - 8 Renata Končić Minea, TLZP - 9 Renata Končić Minea, TLZP - 3 +25 Renata Končić Minea, TLZP - 4 Galerija

Renata Končić Minea sačuvala je najljepšu haljinu za finale showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea tijekom cijele osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" uveseljavale je gledatelje svojim komentarima kao članica žirija, ali još više i svojim izdanjima.

A za samu završnicu showa odabrala je možda i najljepšu haljinu dosad. Minea se u finalu pojavila u elegantnoj jarkocrvenoj haljini s izrezima na bokovima i velikim prorezom na donjem dijelu, u kojoj je istaknula svoju vitku liniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

Glamuroznu haljinu je kombinirala s jednostavnim crnim sandalama i zlatnim nakitom, a pobrinula se i da frizura i make-up prate stajling.

Kakvo vam je Mineino izdanje za finale showa Tvoje lice zvuči poznato?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Minea nam je prije početka 8. sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkrila i da je u posljednje dvije i pol godine smršavjela 20-ak kila, a evo i kao joj je to pošlo za rukom.

"To sam skidala polako, temeljito, zdravom prehranom, vježbanjem. Bilo mi je stalo da se dovedem u red, ali ne samo zbog izgleda, nego jer sam počela osjećati da mi smetaju neke stvari. Zaista sam se zdravo hranila, lagana prehrana s puno povrća i ribe, biram koje meso jedem, a osim prehrane tu je naravno i vježbanje. Čovjek zrači kad je sam zadovoljan sa sobom, kada ima svoj unutarnji mir, a meni je to najbitnije. Onda kad to štima, štima i sve ostalo", ispričala nam je.

Uz Mineu, žiri showa "Tvoje lice zvuči poznato" čine još Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Minea Celebrity Glomazne ruže na Mineinoj mini haljini glavne su zvijezde ovog outfita: ''Svima ćeš nam faliti, ali najbolje tek slijedi!''

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Minea u ovoj haljinici ne može biti slađa, a pokazala je i adute s kojih je teško skrenuti pogled!

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Minea istaknula figuru koju je stesala do savršenstva, a ova haljina dostojna je i holivudskog crvenog tepiha!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane Billy Zane Billy Zane i Camille Razat Billy Zane +11 Billy Zane Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ George Princ William i princ George Princ William i princ George Princ William i princ George +26 Princ William i princ George Celebrity Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene