Bilo je i krvi!

Folk-pjevačica koja je jako popularna u Hrvatskoj imala nezgodu pred 20 tisuća ljudi, pomoć joj pružila hitna pomoć!

Rada Manojlović Rada Manojlović Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Manojlović Rada Manojlović Rada Manojlović Rada Manojlović Rada Manojlović Rada Manojlović i Buki Skandal Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) +8 Rada Manojlović (Foto: Instagram) Galerija

Rada Manojlović pala je tijekom nastupa na "Vrnjačkoj glazbenoj noći" pred 20.000 ljudi, a video nezgode podijelila je i na društvenim mrežama.

Regionalna pjevačica Rada Manojlović nastupala je na "Vrnjačkoj glazbenoj noći" pred 20.000 ljudi. Međutim, u trenutku dok je pjevala pjesmu "S mora na planine" pokušala je sjesti na pozornicu i skočiti s nje u štiklama te je u trenutku skoka pala ravno na beton.

Pogledaj i ovo Rada Manojlović ''I dalje će puniti klubove!'' Popularna srpska pjevačica oglasila se o zabrani nastupa u Hrvatskoj: "Zna se što mladi zaista slušaju, to veze nema sa životom''

Raskrvarila je koljena, ali je ustala i viknula "Dobro sam" te nastavila dalje pjevati, a zaštitari su joj pomogli da se vrati na pozornicu.

Na sebi je imala svilenu plavu haljinu, na kojoj su se mogli vidjeti tragovi krvi.

Video nezgode objavila je i na svojem profilu na Instagramu te se našalila sama na svoj račun:

"Pa znači prosula sam se koliko sam dugačka, nema dalje, poginu žena."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Njezini pratitelji poželjeli su joj brz oporavak:

"Da si mi živa i zdrava", "Dobro je prošlo", "Bravo Rado,brz oporavak", "Samo kraljica poput tebe ustane i nastavi pjevati kao da ništa nije bilo".

Nakon što je otpjevala nekoliko pjesama, uputila se ravno u svlačionicu, u kojoj su joj pomoć pružili djelatnici hitne pomoći.

Nakon pada Rada je regionalnim novinarima poručila: "A tko će biti glavni ako ne ja."

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi +0 Noemi Bocchi Celebrity Poslije 17 godina pukao brak legendarnog nogometaša, zna se što im je presudilo, nije baš najugodnije

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene