Uhvaćen!

Princ Harry uhvaćen u rijetkom solo izlasku i mnogi su ženu pored njega zamijenili za Meghan, ali njoj nije bilo traga!

Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) +0 Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Galerija

Princ Harry snimljen je na Super Bowlu u društvu sestrične Eugenie dok Meghan Markle nije bilo nigdje na vidiku.

Princ Harry nikako nije želio propustiti svoj prvi Super Bowl u životu, a u sportskom je spektaklu uživao bez supruge Meghan Markle, ali ipak u ženskom društvu. Naime, Harry je sa sobom poveo svoju sestričnu princezu Eugenie, dok Meghan nije bilo ni traga.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

37-godišnji Harry snimljen je s 31-godišnjom Eugenie na tribinama stadiona SoFi u Los Angelesu, a unatoč tome što je u više navrata govorio da je napustio kraljevsku obitelj jer je želio veću privatnost i ne biti u centru pažnje, dvojac je sjedio na luksuznim kožnim sjedalima u VIP loži.

Fotografije pogledajte OVDJE

I Harry i Eugenie nosili su na licima zaštitne maske, u skladu s pravilima okruga Los Angeles, ali fotografima nikako nisu mogli promaknuti.

Njihovo prisustvo na događanju najavio je sam NFL, a osim njih tu su se pojavili i Kendall Jenner, Ryan Reynolds, LeBron James, Kevin Hart, Charlize Theron, Rebel Wilson, Ellen DeGenerous, Justin i Hailey Bieber, i mnogi drugi.

"Princ Harry i princeza Eugenie su ovdje", pisalo je u objavi NFL UK na Twitteru.

Da se Harry pojavio na najzanimljivijem američkom događaju godine rijetke je iznenadilo, jer unatoč prijašnjim tvrdnjama da žele živjeti mirnije i podalje od centra pažnje javnosti, vojvoda od Sussexa i njegova supruga posjećivali su brojna događanja otkako su napustili svoje kraljevske uloge. Međutim, svima je pomalo neobično što Meghan nije bila uz njega na utakmici. Neki korisnici društvenih mreža su u početku su zamijenili Eugenie za Meghan, ali 40-godišnje bivše glumice nije bilo nigdje.

Par, koji se vjenčao 2018. godine danas živi u vili Montecito vrijednoj 14 milijuna dolara, gdje odgajaju 8-mjesečnu kćer Lilibet i 2-godišnjeg sina Archieja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Celebrity Procurile sumnje u uzrok smrti Boba Sageta, takva ozljeda nije mogla nastati slučajno? "Potrebno je puno snage da lubanja zadobije toliko oštećenje"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene