Poznati su i razlozi

Princ Harry odbio je poziv svog bolesnog oca? Procurile su nove informacije o njegovom zadnjem posjetu Londonu

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 9 Meghan Markle i princ Harry - 8 Meghan Markle i princ Harry - 7 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 +19 Meghan Markle i princ Harry - 2 Galerija

Kralj Charles navodno je pozvao princa Harryja da odsjedne u kraljevskoj rezidenciji dok je bio u Londonu, što je on odbio.

Princ Harry odbio je poziv svojeg oca kralja Charlesa da odsjedne u kraljevskoj rezidenciji prilikom njegove zadnje posjete Londonu ranije ovog mjeseca iz sigurnosnih razloga, doznaje The Telegraph.

Očevu ponudu navodno je odbio jer nije uključivala punu zaštitu koju imaju drugi visoki članovi kraljevske obitelji i koju je i on imao dok sa suprugom Meghan Markle nije odstupio s dužnosti u ožujku 2020. godine. Navodi se i kako je trebao odsjesti na vidljivoj lokaciji, s javnim ulazom i izlazom te bez policijske zaštite.

Umjesto toga, odlučio je odsjesti u hotelu, jer je smatrao da tako može doći i otići neopaženo.

The Telegraph navodi i kako je Harry razočaran odlukom britanske vlade da mu se oduzme policijska zaštita dok je u Britaniji, na što se žalio i na visokom sudu u Londonu, ali je izgubio slučaj.

Sada je dužan 28 dana prije svojeg dolaska u Veliku Britaniju o tome obavijestiti tamošnju policiju, ako se želi prijaviti za osiguranje, koje mu mora odobriti odbor koji brine o zaštiti članova kraljevskih obitelji i javnih ličnosti.

Princ Harry zadnji put je bio u Londonu na obilježavanju desete godišnjice Invictus igara, a tada se pisalo kako otac nije imao vremena za susret s njim jer je bio prezauzet.

Koliko je poznato, Harry se zadnji put s ocem vidio u veljači ove godine, nakon što je kralj objavio da mu je dijagnosticiran rak.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Ovi prizori prije šest godina obišli su svijet, a nagađa se kako će Harry i Meghan važan datum obilježiti ove godine: ''Princ je jako romantičan...''

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Princ Harry i Meghan ponovno u problemima, dobili su jasno upozorenje koje im se neće svidjeti

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Uoči priopćenja da će uskoro posjetiti Nigeriju, šuška se da je Meghan Markle odbila otputovati sa suprugom u Ujedinjeno Kraljevstvo

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić +13 Marko Perković Thompson i Mate Bulić Celebrity Thompson se vraća na pozornicu nakon duge pauze, poznato je i tko će mu se pridružiti na koncertu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene