Teški dani

Princ William u stravičnoj nesreći izgubio blisku osobu, oprostio se dirljivim riječima: "Svi smo ga voljeli i divili mu se"

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 2 Princ William i Kate Middleton - 2 Princ George, princ William Kate Middleton, Charles III., princ William Prinčevi Harry i William - 1 Prinčevi Harry i William - 2 +17 Princ William i princ Harry - 4 Galerija

Princ William se putem društvenih mreža oprostio od prijatelja Marka Jenkinsa koji je život izgubio u avionskoj nesreći kao i njegov sin Peter.

Blizak prijatelj princa Williama i Kate Middleton poginuo je u zrakoplovnoj nesreći tijekom jedne zračne patrole, a tužnu je vijest potvrdio sam vojvoda od Cambridgea.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Nisu baš dobro odabrali Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

Pilot Mark Jenkins i njegov sin Peter letjeli su iznad Nacionalnog parka Tsavo u Keniji kada se njihov zrakoplov srušio. Princ od Walesa odao mu je počast, opisujući ga kao nekoga tko je posvetio svoj život zaštiti divljih životinja u istočnoj Africi. Mark je radio za dobrotvornu organizaciju koja se bavi spašavanjem slonova siročadi i zaštitom slonova od krivolovaca.

"Jučer sam izgubio prijatelja koji je svoj život posvetio zaštiti divljih životinja u nekim od najpoznatijih nacionalnih parkova istočne Afrike. Mark Jenkins i njegov sin Peter tragično su poginuli dok su letjeli iznad Nacionalnog parka Tsavo dok su bili u zračnoj patroli. Večeras razmišljam o Markovoj ženi, obitelji i kolegama koji su nažalost izgubili čovjeka kojeg smo svi voljeli i kojem smo se svi divili. W.", napisao je William na svom profilu na Twitteru. 

Princ i Mark upoznali su se 2001. godine u Africi kada su postali prijatelji, a Mark je pratio i Williamov rad u Tusk Trustu.

Jedan od tamošnjih policajaca Titus Karuri medijima je potvrdio da stručnjaci istražuju stravičnu nesreću i da uzrok zasad nije poznat.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković - 4 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 +26 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Celebrity Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić novom fotografijom zagrijala i one najzimogroznije: U crvenom bikiniju svu pažnju usmjerila je na jedan bujni atribut

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene