Tužna vijest

Preminuo splitski redatelj Žare Batinović, izgubio je životnu bitku baš kada su se svi ponadali da će se izvući

Žarko Batinović i Oliver Dragojević Žarko Batinović i Oliver Dragojević Duje Klaric/Cropix 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Žarko Batinović i Oliver Dragojević Žarko Batinović - 1 Žarko Batinović - 2 Žarko Batinović - 3 Žarko Batinović - 4 Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović Žarko Batinović +0 Žarko Batinović i Oliver Dragojević Galerija

Žarko Batinović preminuo je u splitskom KBC-u, gdje se od sredine siječnja borio s koronom i upalom pluća.

Poznati splitski redatelj glazbenih spotova Žarko Batinović Žare preminuo je u subotu ujutro u splitskom KBC-u, gdje se od sredine siječnja borio s koronom i upalom pluća, doznaje Večernji.hr od izvora bliskog obitelji.

Pogledaj i ovo Žarko Batinović - 3 I dalje u komi... Poznati Splićanin i dalje se u bolnici bori za život, a njegov prijatelj posvetio mu je emotivnu objavu: "Ovo više stvarno nema smisla..."

Batinović je izgubio životnu bitku nakon što je skinut s respiratora, počeo je i komunicirati, a baš kad su svi mislili da će izvući, stigle su najgore vijesti.

Njegova sestra Nensi početkom ožujka je obznanila da je Batinović skinut s respiratora.

"Od ponedjeljka više nije na respiratoru, a tri tjedna već nije u komi. Danas su mu skinuli jedan dren s plućnog krila, ostao je jedan na drugom plućnom krilu. Još uvijek se nalazi u bolnici na intenzivnoj njezi, a tamo je od 18. siječnja", rekla je 9. ožujka Nensi za Slobodnu Dalmaciju.

Batinović je tijekom svoje dugogodišnje karijere režirao nekoliko stotina glazbenih spotova svim najvećim imenima u regiji, od Gibonnija, Bajage, Olivera, Lukyja, Daleke obale, TBF-a, Severine do Majki i Parnog valjka i još mnogim drugima. Dobio je nagradu za najbolji spot u 21. stoljeću "Teške boje".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković - 5 Mladen i Brankca Grdović Mladen Grdović +19 Mladen Grdović - 1 Celebrity Grdović snimljen na večeri s mladom odvjetnicom koju je obasipao poljupcima i izljevima ljubavi, a ona je otkrila i detalje njihova odnosa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene