Bolan rastanak

Iznenada preminula zvijezda Monty Pythona: "Izgubili smo prekrasnu, nježnu dušu..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda Monty Pythona, Neil Innes je preminuo u 75. godini.

Neil Innes, zvijezda kultnog Monty Pyhtona kao i benda "The Rutles" preminuo je u 75. godini života, potvrdio je njegov agent Nigel Morton. 

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Smrt je Neila zatekla iznenada, jer prije no što je preminuo nije teže bolovao niti je imao zdravstvenih problema. 

"S velikim žaljenjem moramo obavijestiti javnost o smrti Neila Jamesa Innesa koji je preminuo 29. prosinca 2019. godine. Izgubili smo prekrasnu, nježnu dušu čija je glazba dotakla mnoga srca i čiji nas je intelekt i potraga za istinom nadahnula. Umro je prirodnom smrću, bez upozorenja, i mislimo, bez puno boli", piše u izjavi Neilove obitelji.

Inače, Neil je najpoznatiji po svojim nastupima i suradnji s legendarnom ekipom iz Monty Pythona. Naime, Neil se pojavio u hitovima "Brianov život" i "Monty Python i Sveti Gral", a osim što je bio uspješan glumac, intenzivno se bavio i glazbom. 

Njegov bend "The Rutles" postao je popularan zbog svog osebujnog stila, naime oni su bili parodija na Beatlese. Uz sve to, Neil je zaslužan za čuveno zviždanje u pjesmi "Always Look on the Bright Side of Life" Monty Pythona koja je bila i ostala veliki hit. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se popela na ljestve i zablistala u haljini s prorezom do boka: "Penjanje ti divno stoji"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene