"Katastrofa!"

Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Portret Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton u zelenoj haljini - 2 Kate Middleton u zelenoj haljini - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i kralj Charles Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William +20 Kate Middleton - 2 Galerija

Portret Kate Middleton izišao je u javnost, ali mnogi nisu oduševljeni onim što su vidjeli. Komentari na društvenim mrežama su urnebesni, a isto se dogodilo i kralju Charlesu.

Nakon što je britanski kralj Charles III. otkrio svoj prvi službeni portret od svoje krunidbe prošlog svibnja, javnost nije baš bila impresionirana, a isto se sada dogodilo i princezi Kate Middleton.

Magazin Tatler objavio je naslovnicu na kojoj se nalazi njezin portret u svrhu odavanja počasti njezinoj hrabrosti, a u pitanju je, naravno, objava videa u kojoj priopćava da boluje od raka

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Hannah Uzor je britansko-zambijska slikarica koja je naslikala spomenuti portret, a magazin je ujedno objavio i portrete kraljice Elizabete II. i kralja Charlesa.

Kako vama izgleda novi portret Kate Middleton?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Naslovnica upotpunjuje kraljevski triptih novim portretom", istaknuli su iz magazina.

Međutim, čini se da se portret javnosti ponovo nije svidio. 

"Ovo je užasno", "Uopće ne izgleda tako", "Katastrofa! Nadam se da Kate neće vidjeti portret. Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?", nizali su se komentari.

Podsjećamo, kralj Charles i Kate Middleton vode bitku s rakom, a ona je još prije tri mjeseca objavila tužnu vijest, no o njezinu stanju i oporavku otad se ništa novo ne zna. William je u vezi s tim također tajanstven, a tijekom posjeta bolnici na otočju Scilly jugozapadu Engleske početkom svibnja princ William odgovorio je da je njegova supruga dobro.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William prvi put bez svoje Kate odradio tradicionalnu zabavu, pomagale su mu tri dame dobro poznate javnosti

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Dok se svi pitaju u kakvom je stanju, Kate Middleton upustila se u veliki projekt, evo o čemu je riječ

Pogledaji ovo Festival kaskaderstva - 1 Preporuke Hrvatska postaje epicentar adrenalina, a ono što što će se događati doslovce nemate priliku vidjeti nigdje na kontinentu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham s obitelji - 9 David Beckham s obitelji - 8 David Beckham s obitelji - 7 David Beckham s obitelji - 6 +25 David Beckham s obitelji - 5 Celebrity Ovakva atmosfera vlada u domu Beckhamovih, a jedna fotografija mnogima posebno zapela za oko!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +25 Meghan Markle i princ Harry - 9 Celebrity Princ Harry odbio je poziv svog bolesnog oca? Procurile su nove informacije o njegovom zadnjem posjetu Londonu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene