sve je iznenadila!

Lana Jurčević u suzama radosnicama otkrila je predivnu vijest: Pjevačica čeka prvo dijete, pogledajte emotivni video!

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +19 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Galerija

Naša pjevačica Lana Jurčević podijelila je sretne vijesti emotivnim videozapisom na Instagramu. Naime, ona i njen partner čekaju bebu.

Naša pjevačica Lana Jurčević emotivnim je videozapisom raznježila sve svoje pratitelje na društvenim mrežama i otkrila predivne vijesti, sa svojim partnerom Filipom Kratofilom iščekuje svoje prvo dijete.

Lana je objavila kratki videozapis na kojem je snimila sebe kako plače od sreće te pokazuje test za trudnoću prema kameri, a snimka završava poljupcem i zagrljajem nje i partnera Filipa u opuštenom izdanju na kauču dok ne vjeruju vijestima koje su saznali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

U opisu videozapisa Lana je objavila datum '’16.3.2023.'', a pretpostavlja se da je pjevačica na taj datum saznala da je trudna što bi značilo da je Lana trudna oko četiri mjeseca.

Pratitelji i prijatelji u komentarima su ih zasuli čestitkama, a mi na estradi imamo još jednu trudnicu čiju bebu jedva čekamo.

Inače, Lana svog dečka vrlo vješto skriva od javnosti, ali zna se da je već godinama s njim u sretnoj vezi. Na Instagramu se može pronaći vrlo malo njihovih zajedničkih fotografija, a već je prije otkrila da Filip ne voli medijsku pažnju i zbog toga svoju vezu drže podalje od znatiželjnih očiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Pjevačica je u posljednje vrijeme često tema medija, a puno je govorila i o svom trenutnom izgledu i nekoliko kilograma koje je skupila. To ju je potaknulo da na internetu pokrene edukaciju o komentiranju tuđeg izgleda, naročito nakon što je u javnost izašao videozapis prolaznice koja joj je iza leđa komentirala njezin izgled.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 4 +25 Ana Sasso - 1 Nekad i sad Ovako je nekad izgledala Hrvatica koja je zbog kultne reklame stekla status seks-simbola, prizori u mokroj majici dok izlazi iz mora i danas se pamte!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić na odmoru 2012. - 3 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 1 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 8 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 7 +30 Goran Višnjić na odmoru 2012. - 6 Nekad i sad Ovako je 2012. godine uživao i izgledao naš proslavljeni glumac koji je zbog jednog detalja na sebi mnoge podsjetio na holivudskog kolegu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene