vjenčali su se dvaput

Domaća glumica otkrila da se razvela nakon 12 godina braka: "Nije se dogodilo naglo..."

Petra Dugandžić i Saša Vranković Petra Dugandžić i Saša Vranković Srđan Vrančić/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Dugandžić i Saša Vranković Petra Dugandžić i Saša Vranković Petra Dugandžić i Saša Vranković Petra Dugandžić Petra Dugandžić Petra Dugandžić - 3 Petra Dugandžić - 9 Petra Dugandžić - 11 Petra Dugandžić Petra Dugandžić +19 Petra Dugandžić Galerija

Petra Dugandžić razvela se od supruga Saše Vrankovića, za kojeg se udala 2012. godine, a 2016. su i obnovili zavjete.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Petra Dugandžić (47) potvrdila je glasine o kraju njezina braka s ugostiteljem Sašom Vrankovićem.

"Istina je, razvela sam se", otkrila je nagrađivana glumica za Story.

"Saša i ja jednostavno smo osjetili da nas životni putevi vode u različitim smjerovima. Nema tu presudnog događaja, traume i nije se dogodilo naglo. Ostali smo u prijateljskom odnosu i uvijek ćemo biti tu jedan za drugoga", istaknula je.

Petra i Saša upoznali su se 2011. godine na tulumu za Noć vještica u jednom zagrebačkom klubu. Saša je nakon nekoliko mjeseci kleknuo pred Petru, a vjenčali su se u travnju 2012.

Pogledaji ovo Petra Dugandžić - 1 Celebrity Naša glumica iznenadila objavom nikad opuštenijih fotografija, a mnogi su pomislili da se odvažila na drastičnu promjenu!

Par je 2016. obnovio zavjete u Crkvi sv. Eufemije u Rovinju, jer je njihovo prvo vjenčanje bilo poprilično neformalno, ali i nadasve neobično.

"Prvi put smo se vjenčali 18. Travnja 2012. u balonu, 1000 metara iznad zemlje, a u košaru je s nama ušla i matičarka. Već tada smo sve odlučili ponoviti pred svećenikom i planirali smo to za petu godišnjicu braka, ali nismo htjeli čekati", rekla je tada Petra za Gloriju.

Pogledaji ovo Petra Dugandžić Celebrity Naša glumica u uskoj haljini istaknula opasni dekolte i pokazala noge, ne pamtimo da smo je vidjeli u izazovnijem izdanju!

Par je prije nekoliko godina prodao stan u Zagrebu i preselili su u Rovinj, a Petra je sada za Story potvrdila da zasad ostaje u Zagrebu zbog posla.

Inače, Petra je neke od značajnijih uloga ostvarila u serijama "Zlatni dvori", "Larin izbor", "Stella", "Najbolje godine" i "Bogu iza nogu".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo +15 Deen, Hana Hadžiavdagić i Jelena Urukalo Celebrity Naša bivša najtraženija manekenka u rijetkom izlasku pokazala kako izgleda nekoliko tjedana prije poroda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene