Sve je objasnio

Glumac iz hit-serije oglasio se nakon šokantnih fotografija i uhićenja zbog droge, prekinuo je šutnju da bi ovo rekao

Paul Anderson Paul Anderson Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +0 Paul Anderson Galerija

Paul Anderson oglasio se na društvenim mrežama nakon što je nedavno zabrinuo obožavatelje izgledom na paparazzo fotografijama.

Zvijezda serije "Peaky Blinders", 46-godišnji glumac Paul Anderson, prekinuo je šutnju nakon uhićenja zbog droge i fotografija kojima je šokirao javnosti.

Andersona su ranije ovog mjeseca paparazzi snimili na ulicama Londona, a na fotografijama je izgledao ispijeno i zapušteno.

Sada se oglasio na svojem profilu na Instagramu, gdje je najavio svoju seriju "The Gray House".

"Osjećam se blagoslovljeno i vratio sam se na posao. Upravo sam završio zadnje obaveze oko uloge za koju sam iskreno zahvalan jer sam imao priliku utjeloviti lik u kojeg polažem velike nade i koji će vas šokirati kada serija krene s emitiranjem", napisao je glumac uz fotografiju na kojoj pozira u automobilu, pa se osvrnuo i na prizore koji su zabrinuli javnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Anderson (@boyceyboycey)

"Također bih se htio zahvaliti svima koji su mi slali poruke podrške, iskreno to cijenim. Ne zaboravite i da nitko neće mariti za istinu kad je laž puno zanimljivija od stvarnosti. Vratio sam se i ne brinite se oko toga", napisao je te je otkrio da je pravi razlog njegova ispijenog izgleda na paparazzo fotografijama bila gripa koja ga je, kako je istaknuo, potpuno pokosila.

Glumac se svim snagama bori kako bi spasio svoju reputaciju nakon što je osuđen za posjedovanje teških droga. Mnogi su se zapitali i hoće li to utjecati na njegovu budućnost u projektima vezanima uz seriju "Peaky Blinders", u kojoj glumi jednog od glavnih likova Arthura Shelbyja.

Pogledaji ovo Cillian Murphy Zanimljivosti Tajnoviti ljepotan kojeg svi obožavaju svoj privatni život vješto čuva, a sada je pokazao obitelj, za koju rijetki znaju kako izgleda!

Kreatori serije "Peaky Blinders", koji trenutačno rade na istoimenom filmu, navodno su zbog svega zabrinuti.

"Paulova osuda sigurno će stvoriti probleme jer neće biti lako napraviti 'Peaky Blinders' bez jednog od ključnih likova, a s druge strane ni on ne može ponoviti svoju ulogu kao da se ništa nije dogodilo", kazao je izvor za Daily Mail.

"Treća je opcija otkazivanje svega", dodao je izvor.

Pogledaji ovo Benjamin Zephaniah - 4 Celebrity Glumac iz "Peaky Blindersa" preminuo u dobi od 65 godina, tužna je vijest šokirala njegove fanove: "Kakvu legendu smo izgubili"

Anderson je u siječnju pred sudom priznao posjedovanje droge, nakon što je uhvaćen s drogom u lokalnom pubu u Hampsteadu, sjeverozapadnom dijelu Londona. Prijavio ga je voditelj puba nakon što je iz invalidskog toaleta namirisao crack, a zatim je iz njega išetao i glumac. Pisalo se i da ga je policija pronašla u društvu mladića i 17-mjesečne bebe.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen +28 Tiffani Thiessen Nekad i sad Prepoznajete li zvijezdu kultne serije iz 90-ih na novim fotografijama? Nedavno se skinula za svoj 50. rođendan!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Šegedin Pijero Petar Šegedin Pijero Petar Šegedin Pijero Petar Šegedin Pijero +15 Petar Šegedin Pijero Celebrity Nasljednik Vinka Coce pred kamerama nazvao djevojku i rekao joj da je ostavlja zbog karijere!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene