"Kamo idemo?''

Samozatajni brat Stjepan Hausera iznenadio lijepim vijestima i pokazao svoju prekrasnu odabranicu!

Stjepan i Miron Hauser Stjepan i Miron Hauser Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Miron Hauser i Ana Štanfel - 2 Miron Hauser i Ana Štanfel - 1 Miron Hauser i Ana Štanfel - 4 Miron Hauser i Ana Štanfel - 3 Miron Hauser i Ana Štanfel Stjepan i Miron Hauser Miron Hauser - 1 Miron Hauser - 2 Miron Hauser - 3 Miron Hauser - 4 +11 Miron Hauser - 5 Galerija

Miron Hauser otkrio je na Instagramu da je uplovio u bračnu luku s doktoricom Anom Štanfel.

Glazbenik Miron Hauser (38), stariji brat našeg svjetski poznatog violončelista Stjepana Hausera (37), uplovio je u bračnu luku.

Samozatajni Miron inače voli čuvati svoju privatnost, no vijest o vjenčanju podijelio je sam na svojem profilu na Instagramu.

Miron je objavio video iz automobila u kojem je pokazao svoju suprugu, kirurginju Anu Štanfel.

"Kamo idemo?" upitao ju je Miron u videu. "Idemo se vjenčati", veselo mu je odgovorila, a zatim je on ponovio isto.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miron Hauser (@mironhauser)

Miron je inače uspješan skladatelj, trombonist i dirigent, a svirao je i u našem nekoć popularnom bendu Jinx. Tijekom karijere surađivao je i s brojnim drugim velikim imenima hrvatske estrade, poput Olivera Dragojevića, Nine Badrić, Gibonnija i Darka Rundeka, a sa svojim bratom Stjepanom nastupio je u dvorani Royal Albert Hall u Londonu.

Za razliku od Stjepana, Miron nije toliko medijski eksponiran, iako je dobro poznato i cijenjeno ime u glazbenim krugovima.

"Nije mi žao zbog toga. Ja jednostavno nisam influencer. On je vrhunski glazbenik, ali prije svega najveći PR majstor kojeg poznajem. On se time bavi vrlo uspješno", kazao nam je Miron jednom prilikom, a tada nam je priznao i da s bratom, osim ljubavi prema glazbi i fizičke sličnosti, nema puno zajedničkog.

"Mi smo igrom slučaja krvno povezani, ali ja sam osoba za sebe, on za sebe. Ali apsolutno se podržavamo, samo što ja ne uspoređujem sebe ni s kim, osim sa samim sobom, pokušavam biti bolji od sebe jučer", objasnio je.

Miron i Stjepan nisu jedini glazbenici u svojoj obitelji.

"Naša majka bila je profesorica udaraljki u glazbenoj školi. I stariji brat i sestra su išli u glazbenu školu, iako se oni ne bave glazbom, ali mi smo ostali u tome", ispričao nam je Miron.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Danijela Martinović - 1 In Magazin: Danijela Martinović - 2 In Magazin: Danijela Martinović - 3 In Magazin: Danijela Martinović - 4 +25 In Magazin: Danijela Martinović - 5 inMagazin Danijela Martinović i njezin partner, inspektor Josip, odlučili su se na neobičan potez: ''To je bila i njegova i moja želja!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +26 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll kakvu dosad niste vidjeli: Pratitelji su zbog ovog outfita ostali poprilično iznenađeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene