Obitelj je znala!

Otkriven stvarni razlog razvoda omiljenog para nakon 27 godina braka koji je sve šokirao: "Bilo je samo pitanje vremena!"

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 +16 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Galerija

Blizak izvor Hugha Jackmana i Deborre-Lee Furness otkrio je zašto je došlo do njihova razvoda nakon što su u braku proveli 27 godina.

Razvod holivudskog glumca Hugha Jackmana i Deborre-Lee Furness šokirao je njegove obožavatelje i javnost, no izvor blizak paru sada je za Page Six otkrio kako je to zapravo bilo očekivano i bilo je samo pitanje vremena kada će do njega i doći.

“To se dogodilo prije nekog vremena, prijatelji i obitelj su znali za to. Problemi među njima postoje već neko vrijeme, počeli su čak i prije nego što se Hugh vratio na Broadway u veljači 2022. godini glumeći u predstavi "The Music Man". Deb nije bila često na probama, a na nekima je čak drijemala", otkrio je izvor za Page Six i dodao kako u razvod nisu bile uključene treće osobe, te da su Hugh i Deborra postali obični cimeri koji su samo zajedno živjeli te da im je to presudilo.

Unatoč tome što su ljudi bliski paru znaliza njihov razlaz, obožavatelji su ostali šokirani kada su objavili da se razvode nakon 27 godina braka. Tu su vijest potvrdili za magazin People i objasnili što je dovelo do takve posve neočekivane odluke.

"Blagoslovljeni smo što smo dijelili gotovo tri desetljeća zajedno kao muž i žena, u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Jako cijenimo vaše razumijevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovu promjenu. Ovo je jedina izjava koju će bilo tko od nas dati", stoji u njihovu službenom priopćenju.

54-godišnji Hugh i 67-godišnja Deborra zajedno imaju dvoje djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu, a u braku su bili 27 godina. U njih ispočetka nitko nije vjerovao jer je Deborra starija 13 godina, ali s vremenom su dokazali da njihova ljubav ne poznaje takve granice.

Par se posljednjih godina uspješno nosio i s ružnim komentarima na Deborrin račun i kritikama da izgleda neugledno te da ne drži do izgleda uz svojeg muža koji je seks-simbol, no njih to baš i nije diralo te se nisu se osvrtali na zle jezike, pa je odluka o razvodu dodatno sve zapanjila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene