Kratko su zajedno

Najpoznatiji srpski voditelj nakon rastave sa suprugom zaveo je kolegicu s posla, ovih dana imaju i dodatan razlog za veselje!

Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 10 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 10 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 5 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 2 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 7 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 1 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 11 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 8 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 3 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 4 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 6 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 9 +10 Ognjen Amidžić - 1 Galerija

Srpski voditelj Ognjen Amidžić pohvalio se predivnim vijestima, njegova partnerica Mina Naumović rodila je sinčića kojem su dali i neobično ime.

Jedan od najpoznatijih srpskih voditelja Ognjen Amidžić za srpske portale potvrdio je predivne vijesti, njegova partnerica Mina Naumović rodila je njihovo prvo dijete.

Mina i Ognjen dobili su sina, a ova vijest mnoge je zbunila jer je Mina nedavno objavila kako čeka kćerku. Kako doznaje Blic, sinu su dali neobično ime Perun.

Sviđa li vam se ime Perun?

  • Da, baš je posebno!
  • Ne, draža su mi tradicionalnija

Ukupno glasova:

Novopečeni roditelji upoznali su se i zavoljeli tijekom rada na emisiji, a zbližio ih je zajednički prijatelj.

Ona je u njegovoj emisiji "Ami G show" imala svoj segment "Pazi Mina", a kada je ostala u drugom stanju radila je iza kamere i pomagala koliko je mogla.

''Zanimljivije je i ljepše kada radimo zajedno. Lijepo funkcioniramo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i vrlo je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna '', rekao je Ognjen jednom u emisiji "Premijera".

U tajnosti su se i vjenčali.

''Istina je, vjenčali smo se. Željeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živjeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želio da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime'', dodao je Ognjen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic Amidzic (@callmenaumi)

2022. godine Ognjen se rastao od supruge Danijele Dimitrovske nakon 10 godina braka.

Par je objavio priopćenje u kojem su naveli da je njihovom braku došao kraj, ali će ostati u dobrim odnosima zbog sina Matije.

Priliku da ju upozna dobio je na snimanju svoje emisije 2009. godine, a Ognjen nije znao kako joj prići. Danijela je tada živjela u New Yorku pa je par održavao vezu na daljinu jer je Ognjen živio i radio u Beogradu sve do danas, a 2012. godine stali su pred oltar.
2013. rodio im se i sin Matija, a godinama su slovili za jedan od najsimpatičnijih parova balkanske scene.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 +22 Donna D‘Errico Nekad i sad Ovako je izgledala u vrhunskoj kultnoj seriji koja ju je proslavila, a evo kako joj crveni badić stoji danas!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia Jurčić - 3 Tia Jurčić - 1 Tia Juričić i Kenny Smith - 1 +16 Tia Jurčić i Kenny Smith Celebrity Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene