otac pronašao tijelo

Objavljen je uzrok iznenadne smrti člana kraljevske obitelji, na mjestu događaja pronađen je i pištolj: "Pozvane su hitne službe..."

Thomas Kingston Thomas Kingston Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 12 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 11 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 10 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 9 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 8 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 7 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 6 +5 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 5 Galerija

Thomas Kingston preminuo je od traumatske ozljede glave, a u blizini njegova tijela pronađen je i pištolj.

Vijest o smrti Thomasa Kingstona šokirala je britansku javnost i obožavatelje kraljevske obitelji, čiji je i bio član otkako se prije pet godina vjenčao s Lady Gabriellom Windsor.

Thomas je iznenada preminuo u dobi od 45 godina, samo tri mjeseca prije pete godišnjice braka koju je trebao proslaviti s 42-godišnjom Gabriellom, kćeri princa i princeze od Kenta.

Pogledaji ovo Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Celebrity Njihovu ljubav prekinula je tužna vijest samo tri mjeseca prije godišnjice braka, obitelj se još ne miri s ovom vijesti

Preminuo je od, kako pišu strani mediji, traumatske ozljede glave, a pištolj je pronađen u blizini njegovog tijela u domu njegovih roditelja u Cotswoldsu, pokazala je istraga.

Katy Skerrett, inspektorica koja je vodila istragu, opisala je što se dogodilo u nedjelju.

Pogledaji ovo Thomas Kingston i Gabrielle Windsor Celebrity Iznenadna smrt u kraljevskoj obitelji: "Bio je izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali"

"Gospodin Kingston je posjetio dom svojih roditelja u Cotswoldsu. 25. veljače 2024. ručao je sa svojim roditeljima. Njegov otac je izašao prošetati pse. Po povratku, gospodin Kingston nije bio u kući i nakon otprilike 30 minuta njegova majka je otišla tražiti ga. Njegov otac je prisilno ušao u zaključanu pomoćnu zgradu nakon što je kucao i nije dobio odgovor. Potom je našao gospodina Kingstona mrtvog s katastrofalnom ozljedom glave. Pištolj je pronađen na mjestu događaja. Pozvane su hitne službe. Policija je zaključila da smrt nije sumnjiva", rekla je.

Pogledaji ovo Princ Harry i princ Filip (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan i Archie ostali kod kuće: Princ Harry stigao sam na vjenčanje rođakinje, evo s kim se družio

Gabriella i Thomas upoznali su se 2014. godine preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo nakon toga su započeli svoju romansu i zaprosio ju je 2018. godine. Buckinghamska palača objavila je vijest o njihovim zarukama 19. rujna iste godine podijelivši fotografije sretnih budućih supružnika.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Ana Žulec Ivanković Domagoj Ivanković Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 In Magazin: Domagoj Ivanković - 5 Celebrity Josip iz Kumova pored lijepe supruge ne može skinuti osmijeh s lica, pogledajte kako izgleda njegova bolja polovica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene