visoko leti

Imala je najimućnije klijente, no na vidjelo izlaze mračne tajne koje joj neće ići u prilog: ''Previše se umislila...''

Tracy Anderson - 8 Tracy Anderson - 8 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tracy Anderson - 9 Tracy Anderson - 7 Tracy Anderson - 6 Tracy Anderson - 5 Tracy Anderson - 4 Tracy Anderson - 3 Tracy Anderson - 2 Tracy Anderson - 1 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 8 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 7 +20 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 6 Galerija

Trenerica Tracy Anderson nakon optužbi da radnike drži u nehumanim uvjetima ne staje sa šokiranjem, a nove cijene treninga razljutile su brojne njezine klijente.

Tracy Anderson provela je više od 20 godina njegujući svoju reputaciju fitness gurua među holivudskom elitom. Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez i Madonna na elitnoj su listi klijenata koji su ranije hvalili 47-godišnjakinju zbog njezina režima.

Tijekom posljednja dva desetljeća ime Tracy Anderson postalo je sinonim za fitness i dobrobit među elitom društva. Primamila je najimućnije klijente osnivajući studije diljem Los Angelesa, New Yorka, Hamptonsa i Madrida, a ubrzo je članstvo u TA-u postalo svojevrsni statusni simbol sam po sebi.

Pokrovitelji, koji se prijave za prestiž koliko i za vježbe, plaćaju 900 dolara mjesečno da nauče njezinu metodu Tracy Anderson - vježbu zasnovanu na plesu u prostoriji zagrijanoj na 95 stupnjeva sa 75 posto vlage.

A da se trenerica malo previše umislila sada svjedoče i nove pritužbe slavnih osoba koje su kod nje planirale na treninge.

Magazin Insider navodi da je 2018. godine cijena već iznosila pozamašnih 3000 dolara, ali je od ove godine narasla na vrtoglavih 5500 dolara.

Anderson je također željela promovirati svoj 'Tjedan vitalnosti'' u Sag Harboru, koji ove godine traje od 17. do 21. kolovoza.

Ali nova cijena naljutila je potencijalne klijente koji sada za Insider govore da je Tracy podigla cijenu tri puta više naspram istog događaja 2012. godine - tada nazvanog Hamptons Detox Week.

Dani Levi, koja radi kao vizažistica i članica je ljetovališta u Hamptonsu, izjavila jet: ''To je pomalo smiješno.''

Velik dio napetosti navodno se javio između dugogodišnjih članova koji se osjećaju prevareno i mlađih nečlanova koji pohađaju nastavne tečajeve. A tenzije su navodno narasle i od ostalih trenera u okrugu koji tvrde da se Tracy previše umislila.

Anderson naplaćuje do 90 dolara po 55-minutnoj sesiji na prestižnim lokacijama, što je puno skuplje od njegovih najbližih konkurenata.

Ove najnovije pritužbe stižu samo nekoliko mjeseci nakon što su bivši zaposlenici počeli govoriti o tome što se događa iza zatvorenih vrata Andersoninih treninga. Tracy im je, navodno, svima pravno prijetila, imala izljeve paranoje te stvara iscrpljujuće radne uvjete.

Jedna bivša zaposlenica tvrdila je da je Anderson ostala paralizirana strahom da će netko pametniji i bolji ukrasti njezine ideje te je pokrenula pravni postupak protiv nekolicine bivših trenera koje je označila kao drugorazredne kopije.

Drugi izvor je rekao da su njihova tijela bila gurnuta do točke pucanja, a vrućina studija također ih je činila iscrpljenima i dehidriranima zbog čega su se na poslu rušili u nesvijest.

Treneri su navodno morali sudjelovati u najmanje četiri sata nastave po smjeni i tijekom tih sesija nikada im nije bilo dopušteno prestati plesati.

''Sparni studiji ostavili su mnoge od njih iscrpljene, dehidrirane i s bolestima poput bolova u leđima i toplinskih grčeva, reklo je nekoliko bivših trenera'', piše The Insider.

Jedan trener, koji je želio ostati anoniman, dodao je: ''Ne možete svaki dan tako zabijati svoje tijelo u zemlju. Stvari počinju ići krivo. Poderani diskovi. Hemeroidi. Ne možeš ustati. To utječe na svakodnevni život.''

Neki bivši zaposlenici također su naveli da je vlaga ostavila studije kao plodno tlo za klice, ali tvrde da su njihove pritužbe upravi odbačene.

Zbog svega čini se da je njezina popularnost počela posustajati. Anderson je posljednjih godina počela rjeđe voditi treninge, a nedavno je zatvorila jedan od svojih studija u Los Angelesu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Maja Kovačević +16 Maja Kovačević - 3 Celebrity ''Ubijena je, na Sljemenu je, nalazi se na stazi 9!'' Sestra nestale Marijane iz Big Brothera šokirala objavom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene