Ma tko bi joj rekao!

Nives Ivanišević proslavila je 40. rođendan, pa se požalila da nije spremna na tu brojku, tješe ju poznate kolegice!

Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 4 Nives Ivanišević - 5 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 6 Nives Ivanišević - 7 Nives Ivanišević - 4 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević - 3 +2 Nives i Goran Ivanišević - 2 Galerija

Nives Ivanišević proslavila je svoj 40. rođendan te se pohvalila na Instagram profilu, ali za ovu ljepoticu vrijeme kao da je stalo!

Nives Ivanišević proslavila je svoj 40. rođendan, a ulaskom u novo desetljeće pohvalila se na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nikad ljepša 11 godina mlađa supruga našeg legendarnog tenisača mamila uzdahe u lepršavoj haljinici

Nives je objavila mutni selfie ispred mora, a u opis fotografije napisala je: ''Hello 40-e, samo virim, nisam spremna! Budite blage i mudre i naaaajbitnije, ne prolazite prebrzoooo!''.

Na fotografiji se malo sakrila, ali ni to nije uspjelo sakriti njenu prirodnu ljepotu i mladolikost zbog kojih joj nitko ne bi rekao da je već ušla u četvrto desetljeće.

U komentarima su uslijedile čestitke brojnih poznatih kolega i njenih pratitelja, a kolegice su je podržale u ulasku u novu eru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

''Ma spremna si, itekako! Ljubim te!'' napisala joj je Tatjana Jurić.

''Spreman si, stižu ti najbolje godine'', utješila ju je Nina Badrić, a čestitkama se pridružila i glumica Marija Omaljev koja je otkrila da ista sudbina i nju uskoro čeka: ''Sretan ti! Uskoro i mene čeka!''.

Nives je 40. rođendan dočekala spremna od godišnjeg odmora koji je provela na lijepom Jadranu, a sa svojim je pratiteljima nerijetko dijelila trenutke s obitelji i prijateljima.

Mnoge pratitelje raznježila je fotografijama sa sinčićem Oliverom te s Goranom Ivaniševićem. S Goranom i Nives na ljetovanju je bio i Goranov sin Emanuel kojeg je dobio u vezi s Tatjanom Dragović, a obitelj je uživala u pravoj idili na luksuznoj jahti.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +13 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić pozirala u tangicama pa se odlučila na provokativan potez: "Zločesta sam"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +16 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene