wow!

Nina Badrić izgledala je savršeno u Makarskoj! Kratka frizura i haljina na jedno rame pristaju joj kao saliveni

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Ivo Ravlic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 12 Nina Badrić - 11 Nina Badrić - 10 Nina Badrić - 9 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 +21 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić na pozornici u Makarskoj zapjevala je svoje hitove, ali na visini zadatka ostala je i što se tiče odabira modne kombinacije.

Naša pjevačica Nina Badrić održala je koncert u Makarskoj na gradskoj rivi povodom otvorenja Europskog prvenstva u ragbiju.

Zajedno s publikom pjevala je svoje hitove, a na pozornici je zablistala u crnoj svjetlucavoj haljini na resice koja je otkrivala jedno rame.

Uz modnu kreaciju iskombinirala je još zlatni nakit i mrežaste čarape.

Kakva je atmosfera vladala na koncertu pogledajte u našoj galeriji. 

Podsjetimo, Nina je upozorila pratitelje na društvenim mrežama o prevari koja joj se dogodila, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pjevačica je i nedavno s majkom, koju rijetko pokazuje, posjetila Međugorje, a ranije je isticala koliko joj je vjera bitna u životu.

Pogledaji ovo Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić najavila spektakl u Šibeniku gdje će pozornicu dijeliti s Tonyjem Cetinskim: ''Jedva čekam, dat ćemo najbolje od nas..."

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić upozorila je na novu prevaru, ljutito se oglasila: ''Odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze...''

Pogledaji ovo Nina Badrić - 2 Celebrity Evo koji je naš nogometaš došao na koncert Nine Badrić, objavila je i zajedničku fotografiju: ''Najdraži!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tibor Karamehmedović i supruga Mia - 5 Tibor Karamehmedović i supruga Mia - 4 Tibor Karamehmedović i supruga Mia - 3 Tibor Karamehmedović i supruga Mia - 2 +12 Tibor Karamehmedović i supruga Mia - 1 Celebrity Naš poznati pjevač i supruga čekaju drugo dijete, sretnu vijest objavili su divnim fotografijama!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Trina McGee - 3 Trina McGee - 4 Trina McGee - 5 Trina McGee - 6 +12 Trina McGee - 4 Celebrity Zvijezda hit-serije trudna u 54. godini: ''Molim vas da nas blagoslovite svojim molitvama...''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene