Blistala je!

Zanosna Nina održala koncert za pamćenje u Banjoj Luci, susretu s njom nije odolio ni zgodni gradonačelnik koji je tiha patnja mnogim damama!

Nina Badrić Nina Badrić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić održala je koncert u Banjoj Luci povodom Dana žena, a na pozornici se pojavio i tamošnji gradonačelnik Draško Stanivuković.

Nina Badrić održala je koncert na gradskom trgu u Banjoj Luci pred tisućama obožavatelja, čime se pohvalila i na profilu na Instagramu, a na pozornici joj se pridružio i gradonačelnik Draško Stanivuković koji je srdačno pozdravio nju i sve okupljene.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina je koncert održala povodom Međunarodnog dana žena na Trgu Krajine, u sklopu obilježavanja mjeseca ožujka u organizaciji Grada Banjaluka koji je u potpunosti posvećen pravima žena.

"Hvala Banja Luka i veliki i mali", napisala je Nina uz objavu koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Predivno je vidjeti da su na svakom koncertu prisutne sve generacije ljudi od ljubavi", "Divna Nina", "Bravo Nina!!!Nestvaran vokal!!! Nismo osjetili -3 stupnja, istinski smo uživali! Dođi nam opet! Hvala ti za divan ugođaj", "Hvala ti što postojiš", "Carica i kraljica", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Juliette Binoche Juliette Binoche - 5 Juliette Binoche - 4 Juliette Binoche (Foto: Profimedia) +10 Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Nekad i sad Nikad se nije udavala, a sve svoje muškarce ostavljala je prva i to zbog samo jednog razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene