Kratko je i živjela tamo

Nevena Rendeli otputovala u grad u kojem nije bila 30 godina: ''Zna li netko gdje sam?''

Nevena Rendeli Vejzović - 2 Nevena Rendeli Vejzović - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Rendeli Vejzović - 1 Nevena Rendeli Vejzović - 3 Nevena Rendeli Vejzović - 4 Nevena Rendeli - 2 Nevena Rendeli - 1 Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli - 3 Nevena Rendeli - 4 Nevena Rendeli - 5 Nevena Rendeli - 6 +18 Nevena Rendeli - 1 Galerija

Nevena Rendeli-Vejzović na Instagramu je objavila da se nakon 30 godina vratila u grad u kojem je par mjeseci i živjela.

Nevena Rendeli-Vejzović odlučila se na putovanje u grad koji ima posebno mjesto u njezinom srcu.

Pogledaj i ovo Nevena Rendeli Vejzović morate vidjeti njezin skok! Naša bivša voditeljica pronašla je skrivenu plažu u Dubrovniku i potpuno se prepustila ljetnim radostima!

"Zanemarite prljava stakla. Ali zna li netko u kojem sam gradu noćas?", upitala je svoje pratitelje putem društvenih mreža, a oni su joj većinom točno odgovarali i pisali - Bratislava. 

Nakon toga objavila je fotografiju iz centra pa otkrila zabavnu činjenicu:

"U Bratislavi sam igrom slučaja živjela nekoliko mjeseci 90-ih i od tada nisam bila. Sad sam došla na jednu zanimljivu konferenciju o kojoj ću kasnije".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)


Nevena rado putuje s obitelji, a nedavno su bili u Zanzibaru gdje se nije baš radosno provela. Naime, otrovala se hranom zbog čega je završila u bolnici.

Podsjetimo, nekoć je bila poznato televizijsko lice, a danas je uspješna poduzetnica i majka triju djevojčica koje je dobila sa suprugom Makom Vejzovićem.

Na profilu na Instagramu prati je gotovo 60 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz privatne i poslovne sfere, a za fotografije dobiva brojne lajkove i pohvale.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 3 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Prošlo je 40 godina od dana kada je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, pogledajte kako je izgledao taj legendarni nastup!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene