oštra poruka!

Ovako su iz Netflixa stali na stranu Lopez koja je na udaru medija zbog glasina o krahu braka s Affleckom!

Netflix, Jennifer Lopez Netflix, Jennifer Lopez Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +21 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Galerija

Dok svi pričaju o problemima i krahu braka Bena Afflecka i Jennifer Lopez, ona promovira najnoviji film u kojem glumi, a ekipa iz Netflixa našla je način kako se nositi sa situacijom i svim pitanjima o njezinom privatnom životu.

Dok 54-godišnja superzvijezda promovira znanstveno-fantastični triler usred glasina o problemima u braku s Benom Affleckom, iz Netflixa su pored brojnih pitanja o njezinom privatnom životu na press konferencijama javno obznanil što misle o toj situaciji.

Naime, jumbo plakatom snažnom porukom na Sunset Boulevardu u Los Angelesu kratko su poručili - "Nemojte se zaje*avati s JLo!"

Plakat je već izazvao hrpu komentara na društvenim mrežama, ali mora se priznati da je Netflixova ideja odlična.

"JLo je majka", "Kada odrastem, želim biti Jennifer Lopez", neki su od komentara. 

Kada ju je jedan novinar ovih dana upitao o njezinom braku, ona je ovako odgovorila. 

"Je li vaš razvod s Benom Affleckom stvaran? Te glasine?", upitao ju je novinar, a J.Lo se nasmijala.

Lopez se tada nagnula prema novinaru i rekla: "Znate vi bolje od toga."

Tračevi o razvodu krenuli su prošlog tjedna jer Lopez i Affleck tjednima nisu bili viđeni zajedno u javnosti, Ben je viđen i bez prstena, a onda se sve odjednom promijenilo te su zajedno prisustvovali predstavi njegovog sina, a glumac je nosio i vjenčani prsten.

Što se točno događa, ovaj slavni par od javnosti još uvijek skriva.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Celebrity J.Lo novinar pitao jesu li glasine o razvodu od Afflecka istina, odgovorila je u svom stilu, a onda se uključio i njen kolega: ''U redu, ovako nećemo…''

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Kakvu ulogu Affleckova bivša ima u raspadu braka s Lopez? Ove dvije žene imaju jednu zajedničku misiju

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Afflecku su trebale dvije godine da shvati nešto što svi odavno znaju o Lopez? "Bio je potpuno zaslijepljen, sada mu je jasno..."

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon +10 Matt Dillon i Cameron Diaz Nekad i sad Svi su bili ludi za njim u 90-ima, ljubio je i brojne poznate ljepotice, a moglo bi vas iznenaditi kako izgleda sa 60!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears Britney Spears +25 Britney Spears Celebrity Britney Spears objavila potpuno goli video iz plićaka, a onda šokirala porukom koju je stavila uz ovaj prizor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene