Godina velikih promjena

Nepoznati detalji o Meghan Markle: Što uvijek jede na rođendan i s kojom je slavnom glumicom išla u školu?

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle Harry (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle u subotu je navršila 37 godina, no s obzirom na to da je sa suprugom i princom Harryjem morala na svadbu njihovih prijatelja, proslavu će ostaviti za neki drugi dan.

Bila je ovo godina velikih promjena za Meghan Markle. Udajom za princa Harryja okrenula je jednu potpuno novu životnu stranicu. U subotu je proslavila 37. rođendan, ali umjesto zabave u kraljevskoj palači, vojvotkinja i njezin suprug princ Harry prisustvovali su vjenčanju jednog od Harryjevih najboljih prijatelja gdje je on bio i kum.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Povodom njezinog rođendana, donosimo nekoliko nepoznatih detalja o njoj te na koji način je ova bivša glumica dosad obilježavala svok rođendan.

Primjerice, pošto inače pazi na prehranu, na rođendan si priušti pržene krumpiriće i čašu vina. Odlično govori španjolski, studirala je teatrologiju i odnose na Sveučilištu Northwestern. Godine 2003. je diplomirala, a onda je odradila dvomjesečni staž u američkom veleposlanstvu u Argentini za odnose s medijima.

Bila je i UN-ova aktivistkinja za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena te globalna veleposlanica za humanitarnu udrugu World Vision Canada.

Obožava peći kolače za djecu Harryjevog brata, princa Williama i njegove supruge Kate Middleton. Gdje god da ide, sa sobom uvijek nosi bočicu ulja od čajevca. Jednom prilikom je izjavila da to možda i nije najglamuroznja stvar na svijetu, ali da je to njezin univerzalni tretman kad se primjerice poreže, ubode je komarac ili nešto slično.

Obožava cipele, kišobrane i knjige o politici

Njezini prijatelji kažu da obožava cipele te da ima zavidnu kolekciju vrijednu oko 20 tisuća funti, među kojima su i modeli Christiana Louboutina i Jimmyja Chooa. Također, poznanici kažu da ima i opak smisao za humor.

S kraljicom Elizabetom dijeli strast prema posebno dizajniranim kišobranima. Vojvotkinja od Sussexa također obožava knjige o politici.

Druga je najniža članica u obitelji. Dok je Harry visok 185, William 190, a Kate 175, Meghan je visoka 170 centimetara.

Kad je imala 17 godina, pojavila se u spotu pjevačice Tori Amos, a prijavila se i na audiciju za pojavljivanje u Shakirinom spotu, no tamo nije dospjela.

Najstarija je kraljevska mladenka ikad

Najstarija je kraljevska mladenka ikad. Naime, na dan vjenčanja s princom Harryjem imala je 36 godina. Prije nje, to je bila Kate koja je kad se udavala za princa imala 29 godina.

Omiljena društvena igra joj je Monopoly.

Do 11. godine pohađala je Little Red School House, obrazovnu ustanovu koja je uglavnom bila izbor poznatih holivudskih obitelji, a koju je pohađala i Scarlett Johansson, danas jedna od najpoznatijih holivudskih glumica.

Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Foto: Getty

Dok je bila mlađa, Meghan je za život zarađivala u trgovini smrznutih jogurta.

Prvi put se poljubila kada je imala 13 godina. Njezina simpatija tada je bio Joshua Silverstein koji je danas oženjen i ima dvoje djece.

Nekad je imala naviku gristi nokte pa ih danas uvijek ima lijepo uređene i zaobljene u jednostavnim bojama.

Meso jede samo tijekom vikenda.

Obožava filmove iz tridesetih godina prošlog stoljeća. Prva uloga bila joj je u sapunici ''General Hospital'', a u filmu je debitirala 2005. godine u ''A Lot Like Love'' gdje je glumio i Ashton Kutcher.

Talentirana je i za glazbu pa tako svira gitaru i bubnjeve. Dok je glumila u seriji ''Suits'' nosila je vlastiti nakit. Obožava pse i uvijek čini sve kako bi pomogla napuštenim životinjama.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene