šuška se...

Prekinuli Borna Ćorić i 13 godina starija srpska pjevačica? Navodno je ona ostavila njega, a evo i zašto

Borna Ćorić Borna Ćorić Jure Miskovic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić Kaya Ostojić Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić Katarina Ostojić Kaya - 1 Katarina Ostojić Kaya  - 2 Katarina Ostojić Kaya - 3 Katarina Ostojić Kaya - 4 Katarina Ostojić Kaya - 5 Katarina Ostojić Kaya - 6 +19 Katarina Ostojić Kaya - 7 Galerija

Iako nikada nisu potvrdili vezu, Borna Ćorić i Kaya Ostojić navodno više nisu par.

Našeg mladog tenisača Bornu Ćorića (26) mjesecima se u medijima povezivalo s 13 godina starijom srpskom pjevačicom Katarinom Kayom Ostojić, no navodno više nisu u vezi.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić više se ne skrivaju Borna Ćorić u vezi je s atraktivnom Makarankom i poznatom influencericom, tenisač je ranije ljubio srpsku folk zvijezdu

Kako doznaje Kurir.rs, pjevačica i tenisač prekinuli su prije desetak dana, a prekid je inicirala pjevačica.

Bliski izvor za srpski medij otkrio je kako se Kaya odlučila na taj potez jer je shvatila da njihova veza nema budućnosti i jer su zbog poslovnih obaveza provodili premalo vremena zajedno.

"Ne komentiram svoj ljubavni život, tako da ću i sada ostati dosljedna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu", kratko je poručila pjevačica za Kurir.

Borna i Kaya nikad nisu potvrdili svoju vezu, no fotografi su ih prije nekoliko mjeseci ulovili u Beogradu u prisnim trenutcima.

Izvor je za srpske medije tada ispričao da je pjevačicu i tenisača upoznao zajednički prijatelj i da je među njima odmah zaiskrilo. Pjevačica navodno ispočetka nije htjela prihvatiti tenisačevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, ali je brzo popustila.

Kaya je inače poznata srpska folkerica i iza sebe ima već tri razvoda, a medije često puni i usporedbom sa svojom 19-godišnjom kćeri jer na fotografijama izgledaju kao da su sestre.

Samo nekoliko mjeseci prije nego što je se počelo povezivati s Bornom šuškalo se kako će Kaya stati pred oltar s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila u vezi tri godine.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga Zadruga Zadruga Zadruga 2023. +8 Zadruga 2022 Zanimljivosti Ukida se kontroverzni srpski reality show? "Propadaju vam svi honorari, idete s nulom van!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene