12 godina braka

Natalie Olić: 'Ivica me osvojio svojom dobrotom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Obitelj Olić raste zajedno već 12 godina, a najsretniji su kada su svi na okupu – Natalie, Ivica, te njihovo troje djece Antonio, Luka i Lara.

Naši nogometaši uspješni su na terenu, no za ravnotežu u njihovom obiteljskom životu najzaslužnije su njihove supruge. Zna to i rođena Berlinčanka Natalie Olić, kći Hrvata i Njemice, koja je za Story otkrila što ju je osvojilo kod našeg poznatog nogometaša.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Vruća čestitka Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo

'Na početku smo bili samo prijatelji, ali potom me ipak osvojio, i to ponajprije svojom dobrotom. Bio je neiskvaren, dobar i povučen', otkrila je Natalie.

Ivicu je upoznala prije 14 godina u jednom restoranu u Berlinu kada je ona imala 18 godina, no već je radila kao knjigovotkinja, završavala je visoku školu i imala svoj stan.

>> Nogometaš je pravi sretnik - ona je njegova najbolja povlastica!

U svojoj dugoj vezi na kratko su bili razdvojeni kada je Ivica morao odslužiti vojni rok u Hrvatskoj, a zatim je potpisao ugovor s Marsonijem iz Slavonskog Broda. Natalie je zbog ljubavi žrtvovala svoj posao i karijeru, te se nakon godinu dana preselila u Slavoniju kako bi bila bliže Ivici. Zatim su tri godine živjeli u Zagrebu, četiri u Moskvi, 2007. su se vratili u Njemačku. 'Baš kad smo proživljavali krize, znao bi mi reći: 'Vidjet ćeš, ja ću jednoga dana uspjeti u životu', ispričala je Natalie.

I Ivica ne skriva kako mu je obitelj najveća vrijednost, a kći Lara mu je mezimica. 'Lara je trenutačno najveća tatina okupacija i zanimacija. No ona to jako dobro zna i koristi. Zna da od mene može raditi što god hoće, ona je definitivno moja mezimica', priznao je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene