Istaknula je detalj oko vrata

Finalistica Dore uhvaćena je u šetnji Zagrebom uoči velikog dana, društvo joj je pravila jedna muška osoba kojoj puno duguje!

Natalie Balmix Natalie Balmix Neva Zganec/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Balmix - 1 Natalie Balmix - 2 Natalie Balmix - 2 Natalie Balmix - 1 Natalie Balmix - 3 Natalie Balmix - 4 Natalie Balmix Natalie Balmix Natalie Balmix Natalie Balmix +20 Natalie Balmix Galerija

Finalistica Dore 2024. Natalie Balmix prošetala je centrom Zagreba na dan odmora, oko vrata je nosila simboličnu ogrlicu koja je vezana uz njenu pjesmu na Dori.

Lijepa Natalie Balmix koja je sinoć na drugoj polufinalnoj večeri Dore zaradila svoj prolazak u veliko finale, uhvaćena je u šetnji centrom Zagreba.

U potpuno crnom outfitu, ali s važnim detaljima oko vrata, dijamantnom ogrlicom, uhvaćena je od fotografa te nije skidala osmijeh s lica.

Za kamere je pozirala s Darkom Dimitrovim, svojim mentorom iz pjevačkog showa IDJ Show u kojem se natjecala.

Njena dijamantna ogrlica posebno je ukrala pozornost jer se i njena pjesma kojom se predstavila na Dori zove ''Dijamanti''. Osim ogrlice, nosila je i velike dragulje na prstenima.

Outfit Natalie je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Natalie je u IDJ Showu bila 2022. godine te je osvojila visoko 6. mjesto. Izdala je pjesmu ''Lomi me'' koja ima više od 2,4 milijuna pregleda, a s Dimitrovim je nastavila surađivati i za Doru.

Podsjetimo, Natalie je nakon nastupa na Dori doživjela malu nezgodu. Naime, pri samom kraju nastupa matrica je ponovno počela svirati iako je pjevačica već završila s pjesmom.

No, na press konferenciji poslije nastupa, Natalie je priznala da ona za tu grešku tijekom nastupa nije ni znala.

''Da, čula sam što je bilo i da je već po svim portalima, ali ja, iskreno, to u svojoj slušalici uopće nisam čula'', rekla je te dodala:

''Sigurna sam da se u finalu to neće ponoviti, ne zamaram se time, svi smo ljudi i svi griješimo.''

O njezinom privatnom životu ne zna se puno osim da je samohrana majka trogodišnjeg sinčića Ivana te da je u vezi sa snimateljem i dron operaterom Matijom Škalićem.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Majin Bloom naučio je nešto vrlo važno, ali greška koja mu se potkrala njene je pratitelje od srca nasmijala: ''Meni više ne treba kanal s komedijom…''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Chiara Ferragni i Fedez - 11 Chiara Ferragni i Fedez - 10 Chiara Ferragni i Fedez - 8 Chiara Ferragni i Fedez - 9 +25 Chiara Ferragni i Fedez - 7 Celebrity Rastaje se jedan od najpoznatijih influencerskih parova, on se već iselio i otputovao s drugom ženom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene