''ništa ga ne može zaustaviti!''

Najpoznatiji eurovizijski portal siguran u pobjedu Baby Lasagne: ''Hrvatska je spremna ponijeti trofej kući!''

Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Sanjin Strukic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 10 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 9 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 8 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 7 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 6 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 5 +20 Generalna proba Baby Lasagne uoči nastupa na Eurosongu - 4 Galerija

Baby Lasagna nikad nije imao veće šanse za pobjedu, svi željno iščekuju njegov večerašnji, polufinalni nastup na Eurosongu, a s najpoznatijeg eurovizijskog portala sigurni su da baš on nosi trofej doma.

Sve je spremno za najveći glazbeni spektakl godine, a naš predstavnik Baby Lasagna odradio je generalnu probu u Areni Malmö, gdje se orio "Rim Tim Tagi Dim".

Snimku njegova nastupa podijelio je Wiwibloggs, najpoznatiji eurovizijski portal. 

"Ništa ne može zaustaviti Baby Lasagnu. Hrvatska je spremna ponijeti trofej kući", napisali su.

Inače, Lasagna ne pada s vrha kladionica, a što je natjecanje bliže, on se penje više na ljestvici. Trenutačno ima 28 % šanse za pobjedu.

Mislite li da Baby Lasagna ima velike šanse za pobjedu?

  • Da
  • Ne
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Ovogodišnji predstavnik prokomentirao je i kako je zadovoljan nakon generalne proble. 

"Mislim da će mi postati nevjerojatno kad se osvrnem, baš smo komentirali s timom da nemamo osjećaj kao da smo na Euroviziji. Kao da smo na nekoj ekskurziji, uopće nisam shvatio što se događa, ali siguran sam da hoću kad prođe malo vremena i kad se budem mogao osvrnuti na sve što se dogodilo", rekao je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna za Dnevnik Nove TV.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Poznati su prvi finalisti Eurosonga, među njima je i naš Baby Lasagna te srpska predstavnica Teya Dora!

Predstavnici svake zemlje jučer su izišli i na slavni tirkizni tepih. Baby Lasagna za tu priliku odabrao je poseban kostim, a tu je bio i zaštitni znak - tabletići.

Pripreme traju već danima, iza njega je i nekoliko proba, a na predviđanja o pobjedi kaže: "Job is not done, nije gotovo ništa, nema se što slaviti i veseliti. Meni je isti osjećaj kao kad sam bio drugi. Sad sam samo opušteniji jer izgleda da smo nešto dobro napravili, pa su nas stavili opet na prvo mjesto."

Pogledaji ovo Albina na Eurosongu Zanimljivosti Pjevati na hrvatskom ili engleskom? Evo što se pokazalo boljim u povijesti Hrvatske na Eurosongu!

Prvo polufinale Eurosonga je danas, 7. svibnja, drugo u četvrtak 9. svibnja, a veliko finale je u subotu 11. svibnja. Raspored nastupa u polufinalima pogledajte OVDJE.

1/59 >> Pogledaji ovu galeriju Silia Kapsis - 1 Silia Kapsis - 2 Silia Kapsis - 3 Teya Dora +54 Teya Dora Celebrity Poznati su prvi finalisti Eurosonga, među njima je i naš Baby Lasagna te srpska predstavnica Teya Dora!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Hrvatska na Eurosongu Hrvatska na Eurosongu Hrvatska na Eurosongu +22 Hrvatska na Eurosongu Zanimljivosti Pjevati na hrvatskom ili engleskom? Evo što se pokazalo boljim u povijesti Hrvatske na Eurosongu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene